"GÖREVİMİN BAŞINDAYIM GEREKEN NE VARSA YAPILACAK"

Bilecik Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Mahmut Özbekar ilçe yönetiminin düşürülmek isteğini ve bu işin maksatlı yapıldığını söyledi.

13 Ağustos 2014 Çarşamba 13:01
1338 Okunma

 Bilecik Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Mahmut Özbekar ilçe yönetiminin düşürülmek isteğini ve bu işin maksatlı yapıldığını söyledi.

 Telefonla görüştüğümüz İlçe Başkanı Mahmut Özbekar, şuan Ankara’dan dönüş yolunda olduğunu ve halen görevinin başında olduğu belirtirken,” Ankara’da Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin ile görüştüm. Ona da İl yönetiminden bazı arkadaşların merkez ilçe yönetiminde bulunan yedek üye ve asil üyelerin istifalarını aldıkları söyledim. Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin tarafından, İlçe Yönetiminin görevlerine devam etmeleri yönünde karar vermiştir.  Şefkat Çetin, benim hala görevimin başında olduğumu ve İl Yönetiminin parti tüzük ihlali yaptığını ve bunu bir suç olduğunu gereğinin yapılacaklarını söyledi. İstifa edilen çoğunluk yönetim kurulu Yedek üyelerindendir. Merkez İlçenin düşmesi için yeterli çoğunluk Tüzüğe uygun değildir” dedi. 

Son Güncelleme: 13.08.2014 13:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle