GÖNÜLLÜ HİZMET DERNEĞİ

Bilecik Tüketici Hakları Derneği Kurucu Başkanı, Ahmet İşlek bir basın bildirisi yayınladı.

20 Şubat 2014 Perşembe 10:08
1126 Okunma
GÖNÜLLÜ HİZMET DERNEĞİ

Bilecik Tüketici Hakları Derneği Kurucu Başkanı, Ahmet İşlek bir basın bildirisi yayınladı.

Saygı değer Bilecikliler;

Sizlerin de bildiği gibi ilimizde çok büyük bir eksikliği olan tüketici hakları derneği Bilecik merkez ilçesi şubemizin kuruluş çalışmalarını geçtiğimiz aylar içerisinde başlatmıştık. En kısa zamanda hem genel merkezimize hem de ilimizde dernekler müdürlüğüne kuruluş müracaatımızı yapıyoruz. Tüketici hakları derneği Bilecik şubemizi artık yasalaştırıyoruz. Gerek genel merkez gerekse il dernekler müdürlüğümüzden gelecek onay yazısı ile en kısa zamanda faaliyetlerimize resmen başlamış olacağız.

Değerli Bilecikliler tüketici hakları derneği kamu yararına çalışan dernekler statüsünde çalışmalarını yürütmekle birlikte ülkemizdeki tüketici dernekleri federasyonu (TÜDEF) kurucusu ve aktif üyesi olup Avrupa ve dünya tüketici derneği federasyonu da ülkemizdeki tek üyesidir. Dolayısı ile hem ülkemiz hem dünyadaki tüketici bilincini anlatıcı kurumların en başlarındandır. Ülkemizdeki tüketici konsey çalışmalarında aktif olarak görev almakla birlikte şube olarak ilimizi temsil etme hakkını Bozüyük şubemize aitti. Yani üye sayısı 50 binin üzerinde olan her şube Ankara’da çalışmalarını yürüten tüketici konseyinde temsil hakkına sahip olmaktadır. Bilecik şubesi olarak da ilik hedefimizde tüketici konseyinde temsil hakkını kazanmaktır. Daha sonraki hedefimiz ise ilimizde çalışmalarını yöneten il tüketici hakem heyetini de tüketicilerimiz adına görev almak olacaktır. Derneğimiz 2014 ve 2015 yılı çalışma programını belirlenmiş olmakla birlikte ana hedefimiz ilçelerimizde hızlı ve ivedi bir şekilde örgütlenmektir. Ben ve arkadaşlarım ilimizde bir ola çıktı9k. Bu hizmeti götürebileceğimiz en son nokta neresi ise oraya götüreceğiz. Çok yakın bir süre içerisinde birinci genel kurulumuzu gerçekleştirip çalışmalarımıza devam edeceğiz. 

 Kurucu Heyet üyeleri şu şekilde oluşmaktadır. Ahmet İşlek, Cüneyt Taşkesen, Perihan Erşan, Sadri Duymuş, Eray Yıldırım Özbekar, Fahmettin Yüksel şeklinde oluşmaktadır.

Son Güncelleme: 20.02.2014 10:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle