GENÇLİK MERKEZİNDEN ÇANAKKALE, MARDİN VE GAZİANTEP GEZİLERİ

Bilecik Gençlik Merkezi tarafından okulların kapanması ile birlikte yaz tatiline giren gençlere Çanakkale, Mardin ve Gaziantep gezileri düzenlenmeye başlanacak.

06 Temmuz 2015 Pazartesi 07:44
1838 Okunma
GENÇLİK MERKEZİNDEN ÇANAKKALE, MARDİN VE GAZİANTEP GEZİLERİ

 Bilecik Gençlik Merkezi tarafından okulların kapanması ile birlikte yaz tatiline giren gençlere Çanakkale, Mardin ve Gaziantep gezileri düzenlenmeye başlanacak.  

 

 

  Gençlik ve Spor Bakanlığınca, gençlerin ülkemizin doğal güzelliklerini görmeleri, muhteşem tarihini ve kültürel değerlerini öğrenmeleri, Anadolu'da kök salıp büyümüş derin ve heybetli medeniyetleri ile kültürümüzü tanımaları için başlatılan proje kapsamında Bilecik Gençlik Merkezi tarafından gençlere Çanakkale, Mardin ve Gaziantep gezileri düzenlendi.

 

 

 Konu hakkında Bilecik Gençlik Merkezi yetkililerince yapılan açıklamada, gezilerin ücretsiz olduğu, tüm masrafların Bakanlıklarınca karşılandığı bildirildi. Açıklamada, “Gezilere 14-29 yaş arası gençlerimiz başvuru yapabileceklerdir. Farklı illerden gelen gençler, program boyunca ve akşam etkinliklerinde birbirlerini tanıyarak kaynaşacak, yeni dostluklara ve kardeşliklere yelken açacaklar.

 

 

 Proje başvurusu ise, sehirlervekulturler.gsb.gov.tr adresinden alınacaktır. Her ilimiz için belirlenmiş bir kontenjan vardır. Bu kontenjanın üzerindeki başvuruların değerlendirilemeyeceği tabiidir. Gençler, 1 dönem için 1 il seçebilecek ve projeden bir kez yararlanma hakkına sahip olacaktır. Aynı anda birden çok dönem ve il için başvuru alınmayacaktır” denildi.

 

 

 

GEZİ TARİHLERİ

 

  Açıklamanın devamında Mardin gezisinin 22-26 Temmuz 2015 tarihinde erkek grubu, 27-31 Temmuz tarihlerinde kız grubunun gideceği ifade edilerek, “Gaziantep gezisi, 22-26 Ağustos erkek, 27-31 Ağustos kız grubu, Çanakkale gezisi ise, 1-5 Eylül erkek, 6-10 Eylül 2015 tarihinde ise kız grupları şeklinde olacak” denildi.

Son Güncelleme: 06.07.2015 07:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle