BİLECİK İL GENEL MECLİS BAŞKANI MERKEZ KÖY VE MAHALLE MUHTARLARI İLE İFTARDA BULUŞTU

Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, Bilecik merkezde bulunan köy ve mahalle muhtarları ile verdiği iftarda buluştu.

06 Temmuz 2015 Pazartesi 08:49
1636 Okunma
BİLECİK İL GENEL MECLİS BAŞKANI MERKEZ KÖY VE MAHALLE MUHTARLARI İLE İFTARDA BULUŞTU

 Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, Bilecik merkezde bulunan köy ve mahalle muhtarları ile verdiği iftarda buluştu.

 

 

 Bilecik’te bir restoranda düzenlenen iftar programına Serkan Yıldırım’ın yanı sıra, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Can, Bilecik AK Parti İl Başkanı Kadir Bayrak, Bilecik Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar, İl Genel Meclis Üyeleri, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz ile çok sayıda muhtar katıldı.

 

 

Yapılan iftar sonrası muhtarlara seslenen AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, muhtarların o köyde ve mahallede vatandaşların sorunlarının birinci derecede bilenler olduklarını belirterek, muhtarın yaptığı işin önemine değindi.

 

 

 “HEP BİRLİKTE BAŞARIYORUZ”

 

  Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım ise, düzenlemiş olduğu iftar programına katılımlarında dolayı başta Milletvekili olmak üzere herkese teşekkür ederek sözlerine başladı.  Köy muhtarlarına köylerde yaptıkları hizmetleri hep birlikte başardıklarını söyleyen Yıldırım, “Bu hizmetlerin daha devamı gelecek.

 

 

Köylerimizi şehir gibi yapacağız demiştik ve yapmaya devam ediyoruz. 3’üncü köy yolumuzda asfaltlama çalışmaları başladı ve bundan sonrada diğer köylerle devam edecek. Siz muhtarlar mahallerimizde ve köylerimizdeki sorunları ilk bilenlerden oluyorsunuz. O yüzden sizlerin görevleri bizimkilerden daha üstün. Bundan sonra yapacağımız çalışmalar ile vatandaşlarımıza tüm imkanlarımızı sunacağız” dedi.

 

 

Son Güncelleme: 06.07.2015 08:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle