RAMAZAN AYINDA FIRINCILARIN 250 DERECE İLE İMTİHANI

Bilecik'teki pide ustaları, oruçlu olmalarına rağmen 250 derece karşısında iftara ekmek çıkarmak için çalışıyor.

06 Temmuz 2015 Pazartesi 08:55
1555 Okunma
RAMAZAN AYINDA FIRINCILARIN 250 DERECE İLE İMTİHANI

Bilecik'teki pide ustaları, oruçlu olmalarına rağmen 250 derece karşısında iftara ekmek çıkarmak için çalışıyor.

 

 

  Bilecik'te zaman zaman 25 dereceyi gören hava sıcaklığı karşısında oruç tutan vatandaşlar gölgelere akın ederken, ekmek ustaları da 250 dereceyi bulan fırın karşısında oruç tutmaya çalışıyor. İftara pide çıkarmak için aşırı sıcaklığın karşısında ter döken ekmek ustaları, sıcak karşısında oruç tutmakta zorlandıklarını dile getirdi.

 

 

 Bilecik merkez Belediye Ekmek Fabrikasında çalışan pide ustası Coşkun Erenoğlu, vatandaşların mevsim sıcaklıklarında bile oruç tutmakta zorlandıklarını söyledi. Kendilerinin iftara pide çıkarmak için 250 derece fırın karşısında çalıştıklarını söyleyen Erenoğlu, “Ramazan ayının gelmesi ile beraber vatandaşlar normal sıcaklıklar karşısında oruç tutmakta zorlanırken, biz 250 derece fırın karşısında işimizi yapıyoruz.

 

 

 Vatandaşlarımız Ramazan ayında sıcak bir pide yesin diye burada 250 derece sıcaklık karşısında çalışıyoruz. Buda ekmek parası bizim için, vatandaşlar talep edecekler bizlerde onların taleplerini yerine getireceğiz” dedi.

Son Güncelleme: 06.07.2015 08:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle