FECİ KAZA 1'İ AĞIR 2 YARALI. ÖN KOLTUĞA SIKIŞAN ANNE HAYATINI KAYBETTİ

Bilecik’te meydana gelen trafik kazasında 1’i ağır 2 kişi yaralanırken, 1 kişi hayatını kaybetti.

26 Temmuz 2015 Pazar 12:38
4663 Okunma
FECİ KAZA 1'İ AĞIR 2 YARALI. ÖN KOLTUĞA SIKIŞAN ANNE HAYATINI KAYBETTİ

Bilecik’te meydana gelen trafik kazasında 1’i ağır 2 kişi yaralanırken, 1 kişi hayatını kaybetti.  

 

 

  Olay bugün Bilecik Bozüyük karayolunun 13. kilometresinde meydana geldi.  Kütahya’dan İstanbul’a bir yakınlarının düğününe gittikleri iddia edilen Nejdet Öz idaresindeki 06 YFP 45 plakalı otomobil, Bilecik Bozüyük karayolunun 13. kilometresinde direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisi ile araç hurdaya dönerken, sürücü Nejdet Öz (57) ve oğlu Berkem Öz (27) yaralandı. Ön koltukta oturan sürücünün eşi Gülten Öz (57) sıkıştığı yerde hayatını kaybetti.  

 

 

 Olay yerine ulaşan 112 Acil Servis Ambulansı, AFAD ve NAK ekipleri sıkışan kadını şıkıştığı yerden kurtarmak için uzun uğraşlar verdiler.  Sıkıştığı yerden hayatını kaybeden kadın Bilecik Cumhuriyet Savcısının incelemelerini ardından Bilecik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yaralılar ambulans ile Bilecik Devlet Hastanesine kaldırılırken, durumu ağır olan Berkem Öz, Yalova’ya sevk edildi.

 

 

  Polis ve Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, trafiğe kapanan Bilecik Bozüyük karayolunun otomobilinin olay yerinden çekilmesinin ardından çift taraflı trafiğe açıldı.

 

 

 

 

Son Güncelleme: 26.07.2015 12:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle