ŞÜPHELİ KOLİNİN BOŞ OLMASI, POLİSİ DE VATANDAŞI DA RAHATLATTI

Bilecik’te gece yarısı ‘Şüpheli paket’ ihbarı tüm polis ekiplerini harekete geçirdi.

27 Temmuz 2015 Pazartesi 06:01
1397 Okunma
ŞÜPHELİ KOLİNİN BOŞ OLMASI, POLİSİ DE VATANDAŞI DA RAHATLATTI

Bilecik’te gece yarısı ‘Şüpheli paket’ ihbarı tüm polis ekiplerini harekete geçirdi.

 

 

  Olay dün gece saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Bilecik’in en işlet caddesi olan Teyfikbey Caddesi üzerinde Bankalar mevkinde bir marketin kapısında boş koli çevrede vatandaşlarının dikkatini çekti. Durumu hemen polise haber veren vatandaşlar tedirgin gözlerle ekiplerinin gelmesini bekledi.

 

 

Olay yerine gelen bomba imha ekibi, yaptığı çalışmalar sonrası kutunun boş olduğunu anladı. Ekipler boş kutunun market önünde bulunan çöp kutusundan düşmüş olabileceği şüphesinin üzerinde durdu.

 

 

  Çevredeki vatandaşlar, son günler Türkiye genelinde canlı bomba ihbarları üzerinde milleti tedirgin yaptığını söylerken, “En ufak bir şey nem kapılıyor” denildi. Bu yaşanan olaylar sırasında cadde ve caddeye çıkan sokaklar kapatılırken, çevredeki vatandaşlar meraklı gözlerle olup biteni seyrettiler.

 

Son Güncelleme: 27.07.2015 06:01
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKBomba
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle