ESKİ EŞİNİ ÖLDÜRDÜĞÜ İDDİASI

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, bir kişinin eski eşini sokak ortasında öldürdüğü iddia edildi.

30 Haziran 2014 Pazartesi 03:11
2278 Okunma
ESKİ EŞİNİ ÖLDÜRDÜĞÜ İDDİASI

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, bir kişinin eski eşini sokak ortasında öldürdüğü iddia edildi. 

  Edinilen bilgiye göre, Levent S. (34), 3 yıl önce boşandığı eşi Emine Baş (31)’ı Yediler Mahallesi 595 Sokak’ta bulunan evinin önünde komşularıyla otururken gördü. Bunun üzerine Levent S. ve Emine Baş bir süre tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Levent S., yanında getirdiği tabanca ile Emine Baş’ı vurarak kaçtı. Ağır yaralanan kadın, 112 ambulansıyla götürüldüğü Bozüyük Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Öte yandan olay yerinde seken kurşunlardan yaralanan Nurten K. (54) isimli kadın da Bozüyük Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

  Nurten K. isimli kadının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, şüpheli Levent S. ise polis ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar neticesinde kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

 

  Olayla alakalı soruşturma sürüyor.

Son Güncelleme: 30.06.2014 03:11
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKBozüyükEski Eşi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle