Ensar Vakfı Bilecik Şubesi düzenlenen törenle açıldı.

Ensar Vakfı Bilecik Şubesi düzenlenen törenle açıldı.

27 Şubat 2014 Perşembe 16:00
2427 Okunma
Ensar Vakfı Bilecik Şubesi düzenlenen törenle açıldı.

Ensar Vakfı Bilecik Şubesi düzenlenen törenle açıldı. 

  Bilecik Kültür Sitesi’nde yapılan programa, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Belde Belediye Başkanları, Siyasi Parti Temsilcileri, Ensar Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı İsmail Cenk Dilberoğlu, Ensar Vakfı Genel Müdürü Hüseyin Kader, Ensar Vakfı Bilecik Şubesi Başkan Yardımcısı Mustafa Akkaya ve çok sayıda misafir katılmıştır.

  Ensar Vakfı sözcüsü, 1979 yılında İstanbul’da İmam Hatip Okulu ve İslam Enstitüsü öğrencilerine hizmet vermek gayesiyle kurulduğunu belirterek, “Tarihimizde vakıf müesseselerinin yerinin çok önemli olduğu, vakıfların karşılıksız vermek üzerine kurulduğu ve amel defterini kapatmayan amellerden bir tanesinin de vakıf medeniyetini oluşturduğu görülüyor” dedi.

  Ensar Vakfı Bilecik Şubesi Başkan Yardımcısı Mustafa Akkaya, Bilecik’te ki amaçlarının eğitim öğretim hayatına katkı sunmak olduğunu belirtti. Akkaya, “Okullarda değerler eğitimi çalışmaları yaparak, vakfın hizmetlerinden Bilecik’de faydalandırmak istiyoruz. Ayrıca, Ensar Vakfı bünyesindeki değerler eğitim merkezi ile öğrenci ve öğretmenlerimizin yeterlilik ve donanımlarının arttırılmasına, yeni yöntem ve tekniklerin kazandırılmasına, iyi örneklerin paylaşılmasına vesile olmak istiyoruz” dedi.

  Ensar Vakfı Genel Müdürü Hüseyin Kader ve Ensar Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı İsmail Cenk Dilberoğlu’da, Bilecik Şubesinin hayırlı olmasını dilediklerini belirtti.

  Son olarak Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Öğrenciler ve eğitim için önemli bir yeri olduğunu belirttiği Ensar Vakfı için, Bilecik’e açılmasının hayırlara vesile olmasını dilediğini belirtti.

 

  Konuşmaların ardından pilav dağıtılırken, Bilecik Belediyesi Mehter Takımı ekibi misafirlere mehter marşları çaldı. Kültür Sitesi önünden Mehter eşliğinde Ensar Vakfı Bilecik Şubesi binasına gelen katılımcılar, burada Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Ensar Vakfı Genel Müdürü Hüseyin Kadar ve Ensar Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı İsmail Cenk Dilberoğlu’nun açılış kurdelesini açması ile program son buldu.

VİDEO BİRAZDAN

Son Güncelleme: 27.02.2014 16:00
Anahtar Kelimeler:
ENSAR VAKFI BİLECİK
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle