EMNİYET MÜDÜRÜ ÖZÜDOĞRU, BAŞARALI PERSONELLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

Bilecik Emniyet Müdürlüğü personellerini başardıkları çalışmalardan dolayı ödüllendirdi.

11 Kasım 2014 Salı 11:13
3194 Okunma
EMNİYET MÜDÜRÜ ÖZÜDOĞRU, BAŞARALI PERSONELLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

Bilecik Emniyet Müdürlüğü personellerini başardıkları çalışmalardan dolayı ödüllendirdi. 

 

 

  Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 10 emniyet amiri, komiser ve 33 polis memuru olmak üzere 43 kişiye “Başarı Belgesi” verildi. Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan ödül törende, 2. Sınıf Emniyet Müdürü Zafer Erdoğan ve Hayati Akça, 3.Sınıf Emniyet Müdürü Sezai Duruk, 4.Sınıf Emniyet Müdürü Kamuran Turan, 4.Sınıf Emniyet Müdürü Seyhan Yıldırım’a başarı belgelerini Bilecik İl Emniyet Müdürü 1. Sınıf Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru taktim etti.  Ödül töreninde açıklama yapan İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, gönüllerin istediği üzere tüm personeline bu başarı belgesi ile ödüllendirmek istediğini belirterek sözlerine şöyle devam etti.

 

 

 

  “Yaklaşık 1 buçuk yıldır bulunduğumuz Bilecik’te  içtenlikle söylüyorum ki, rütbeli memur bütün personelimize çalıştıkları her görevde ekipte çalışsınlar, şubede  çalışsınlar, karakolda çalışsınlar biz müdürleri olarak hepsinden memnunuz. Ümit ediyorum ki şehrimizde teşkilat olarak bizden bir şikayetleri olduğunu düşünmüyorum. Onlar da memnunlar. Bu görevi yaparken bütün arkadaşlarımızın büyük bir özveriyle görevlerini yaptıkları düşüncesindeyim. Cumartesi, Pazar, tatil, bayram demeden geceli gündüzlü büyük bir özveriyle şehrimizin huzurunu ve güvenliğini sağlamak için gayret ettiklerinin düşüncesindeyim.

 

 

 Bu vesileyle bütün arkadaşlarımızı memnuniyetimizi dile getirmek için ödüllendirmek isteriz ancak şartlar birçok şeye müsaade ettiği kadar yapabiliyoruz. Bunu başarı belgesi verdiğimiz arkadaşların çalışmış başka arkadaşlarımız da olsa bu başarıyı gösterecekleri düşüncesindeyim.  Tekrar tekrar başardıkları çalışmalardan dolayı arkadaşlarımıza teşekkür ederim.”

 

Son Güncelleme: 11.11.2014 11:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle