DÜN BOŞANDI BUGÜN KENDİNİ ASTI

Bilecik’te dün karısından boşanan kişi, oturdukları evin banyosunda kendini asarak intihar etti.

08 Temmuz 2015 Çarşamba 10:47
8873 Okunma
DÜN BOŞANDI BUGÜN KENDİNİ ASTI

 Bilecik’te dün karısından boşanan kişi, oturdukları evin banyosunda kendini asarak intihar etti.

 

 

  Edinilen bilgiye göre, Özlem K. (22), 3 sene önce evlendiği Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Bilecik El Sanatları Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde görevli Celil K.'dan (25) şiddetli geçimsizlik gerekçesiyle ayrılmak istedi. Dün mahkemesi görülen çift boşandı.

 

 

Daha sonra eski eşler, oturdukları evlerine dönerek eşyalarını paylaştı. Özlem K. evden ayrılırken, Celil K., Beşiktaş Mahallesi Çiftlik Sokak'taki kayınpederine ait evin banyosunda bugün kendini asarak intihar etti. Eski eşi ile birlikte oturdukları babasına ait eve kendine ait eşyaları almak için gelen Özlem K., Celil K.'yı banyoda asılı gördü.

 

 

 Durumu babasına ve polise haber veren Özlem K., ikinci kattaki evden hemen bahçeye indi. Olay Yeri İnceleme ekiplerinin detaylı incelemesinden sonra cenaze önce Bilecik Devlet Hastanesi'ne, ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Cenazenin daha sonra Celil K.'nın memleketine götürüleceği öğrenildi.

 

 

  Celil K.’dan geriye, sosyal medya hesabında karısıyla çekilmiş fotoğrafları ile dün yayınladığı Victor Hugo’nun sözü olan, “Hiç kimse vazgeçilmez değildir ve hiç kimse kendini vazgeçilmez sanan biri kadar aptal değildir” mesajı kaldı. Çiftin çocuğu olmadığı öğrenildi.

 

 

  Polis olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlattı.

 

 

Son Güncelleme: 08.07.2015 10:47
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKIntiharBoşandı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle