DART ANTRENÖR KURSU TEORİK DERSLERİ SONA ERDİ

Bilecik’te düzenlenen 1’inci Kademe Dart Antrenör Kursu teorik dersleri sona erdi.  

14 Mart 2018 Çarşamba 17:29
201 Okunma
DART ANTRENÖR KURSU TEORİK DERSLERİ SONA ERDİ

Bilecik’te düzenlenen 1’inci Kademe Dart Antrenör Kursu teorik dersleri sona erdi.

 


  Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan 1'inci Kademe Yardımcı Dart Antrenör Kursu Bilecik'te başlarken, 10 günlük teorik dersler tamamlandı. Gerçekleştirilen kursun ilk haftası Bilecik Gençlik Merkezinde kursiyerlere teorik dersler verilirken, kursun uygulama dersleri Bilecik İstasyon Kapalı Spor salonunda gerçekleştirildi. Kursu ziyaret eden Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Aslan Yıldız, "Kurs sonunda başarılı olacak olan kursiyerlerimiz 1’inci Kademe Dart Antrenörü olmaya hak kazanacaklar.

 Başarılı olan antrenör adayları ile birlikte dart branşını Bilecik ilinde ve ilçelerinde yaygınlaştırmayı ve daha iyi seviyelere getirmeyi amaçlıyoruz. Kursun ilimizde açılmasından dolayı Bocce, Bowling ve Dart Federasyonuna teşekkür ederek emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Katılımcı arkadaşlara da başarılar diliyorum" dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle