CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A AĞIR SÖZLER

Bilecik Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları Başkanı Didem Gültekin'den Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sosyal medya üzerinden ağır sözler söyledi.

11 Ağustos 2014 Pazartesi 11:03
6328 Okunma
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A AĞIR SÖZLER
Bilecik Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları Başkanı Didem Gültekin'den Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sosyal medya üzerinden ağır sözler söyledi.  
  Gültekin’in, Sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan adına yazdığı hakaret dolu sözleri Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kurt yakaladı.  Gültekin'in sosyal medya üzerinden paylaştığı "Sen benim Başbakanım değildin şimdi de Cumhurbaşkanım değilsin git devletimin parasıyla satın aldığın uşaklarına hırla arsız dürzü" sözlerini gören Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kurt ise fotoğrafları basına ulaştırarak basın yoluyla Gültekin'i kınadı.
 
  Kurt, yaptığı açıklamada, 10 Ağustos itibari ile milletin kendi iradesini göstermiş olduğunu Başbakan Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı olarak seçtiğini belitti. Kurt, "Fakat durum böyleyken CHP Gençlik Kolları Başkanı Didem hanımın sosyal medya üzerinde bir yazısını gördüm. Bir bayana bir partinin gençlik kollarını temsil eden birine yakışmayacak sosyal medya üzerinden bir takım yazılar paylaştığını gördüm. Biz her zaman şunu söyledik. Millet ne derse o. Her zaman söz milletin karar milletin dedik.
 
 
Fakat Didem Hanım şuan da Cumhurbaşkanlığını kazanmış, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı olan Recep Tayyip Erdoğan'a ağza alınmayacak hakaretler etmiştir. Ben bir bayana bu sözleri yakıştıramadığımı söylüyorum. Özellikle bir siyasi partinin gençlik kolları başkanının yazdığı bu açıklamalar, hem partisinin tabanında kabul görmeyeceğini, hem de sayın Başbakanımıza değil kendine yakışanı yaptığını görüyorum".
 
  "OTUR KENDİ HALİNE AĞLA"
 
  Kurt, Ekmeleddin İhsanoğlunun bile Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik ettiğini ve Gültekin'in bu sözlerini ahlaksızlık olarak gördüğünü kaydederek, "Ben sadece şunu söylemek istiyorum. Otur kendi haline ağla. Siz Bilecik'te seçimi kaybetmişsiniz, Bilecik'te aldığınız oy oranı belli. Türkiye'de aldığınız oy oranı belli. 14 parti birleşerek alabileceğiniz oy bu kadar. Buna rağmen hala sayın Başbakan'a hakaret etmek, sadece kendi aciziyetini gösterir. Benim ona tavsiyem oturup kendi haline ağlasın. Diğer yandan adayları Ekmeleddin İhsanoğlu Başbakanımızı tebrik etti. Didem hanımın arkasında durduğu Ekmeleddin Bey Başbakan Erdoğan'ı tebrik ederken, kendisinin yazdığı bu sözler edep ve ahlaktan uzak şeyler. Bu noktada Ak Parti Gençlik Kolları olarak bende Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı olarak ben bu sözleri kendisine iade ediyorum. Eğer bu manada da hukuki bir işlem gerekiyorsa hukuki boyutta da gerekli işlemleri yapacağımızı bildiriyorum" diye ifade etti.
CHP Gençlik Kolları Didem Gültekin bir süre sonra paylaştığı yazıları sosyal medyadan kaldırdı.

Son Güncelleme: 11.08.2014 11:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aral 2017-12-27 14:38:59

Doguru soylemmis Ederim den fazla değer soytarıyı Kral edermis

banner22

resim yükleresim yükle