KURULUŞ VE KURTULUŞUN BEŞİĞİ BİLECİK’TEN YENİ TÜRKİYE YOLUNDA Kİ ERDOĞAN’A DUALI DESTEK

Türkiye'nin 12. Cumhurbaşkanı olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçilmesi Bilecik’te büyük bir coşkuyla kutlandı.

11 Ağustos 2014 Pazartesi 11:33
1351 Okunma
KURULUŞ VE KURTULUŞUN BEŞİĞİ BİLECİK’TEN  YENİ TÜRKİYE YOLUNDA Kİ  ERDOĞAN’A DUALI DESTEK

Türkiye'nin 12. Cumhurbaşkanı olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçilmesi Bilecik’te büyük bir coşkuyla kutlandı.  

 

  Oy verme işleminin tamamlanmasının ardında oy sayım işlemini Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Yıldırım, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık, İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kurt ve beraberindeki partililer ile Ak Parti Bilecik İl binasında takip ettiler. 12. Cumhurbaşkanının Recep Tayyip Erdoğan’ın olmasının kesinleşmesinin ve Bilecik’in yüzde 50’lik dilimi geçmesi ile bu iki başarıyı kutlamak için tüm partililer sokağa döküldü. Cumhuriyet meydanında yapılan kutlamaların ardın Osmanlı Devletinin manevi kurucusu ve Osmangazi’nin kayınpederi Şeyh Edebali Türbesine gelen Belediye Başkanı ve İl Teşkilatı bura da halk oylaması ile Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan için şükür ve bu çıktığı Cumhurbaşkanlık yolunda dualar ile destek verdiler.

 

 Yapılan türbe ziyaretin ardından bir açıklama yapan Ak Parti İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, milli idarenin Cumhurbaşkanı seçtiği gün 10 Ağustos olduğunu ve bu günün demokrasinin zaferi olduğunu söyledi. Bilecik olarak siyasi geçmişlerinde geri dönük inceledikleri zaman 2002 yılından beri ilk defa yüzde 51 oranı geçtiklerinin belirten Kurtulmuş, “Cumhurbaşkanımıza desteğimizi halkımızla beraber vermiş olduk. Bizi sevindirdi. Türkiye’nin medeniyet yolculuğuna çıkmış olduğu gibi çok değerli Başbakanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a miting meydanında destek verdik, Seçim sürecinde destek verdik.

 

 

 Milletimizin desteğiyle kendisi bu makama seçildi. Osmanlı imparatorluğunun manevi kurucusu çok değerli Cumhurbaşkanı’mızın da çok sevdiği Şeyh Edebali diyarından ’dan kendisinin gelip çıkmış olduğu kutlu yolculukta dualarla birlikte destek vermek için Şeyh Edebali Türbemize geldik dualarımızı gönderdik. Türkiye’nin lideri oldu daha sonrada  İslam dünyasının lideri olacak ve dünyanın lideri olacak bu manada hiçbir şüphemiz yok. Kendisini Cumhurbaşkanlığı köşküne inşallah dualarla uğurladık rabbim hayırlara eylesin rabbim onu da Milletimiz de bizleri de utandırmasın diyorum ”dedi.

 

 

  “MİLLETİMİZ VE BİLECİK CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A VEFA BORCUNU ÖDEMİŞTİR”

  İl başkanının konuşmasının ardından, Milletin ve Bilecik’in Genel Başkanları, Başbakanları ve şimdi Cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan’a vefa borcunun ödediklerini belirten Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, “Bu anlamda gerçekten onun ülkemize kazandırdığı çok güzel şeyler var ve inşallah Cumhurbaşkanlığı makamında da lider olarak Ülkemizin ve dünyanın lideri olarak mazlum milletlerin lideri olarak kazandırmaya hak ve adalet yolunda emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz. Biz köklü bir medeniyetin temsilciyiz, gerçekten kuruluş ve kurtuluşun beşiği bir şehirde hizmet etmekten mutluluk duyuyoruz.

 

 

 ”İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” felsefesinin doğduğu bu topraklarda  Şeyh Edebali hazretlerinin manevi huzurunda böyle özel anlamlı bir gecede Cumhurbaşkanımıza Şeyh Edebali hazretleri huzurunda dua ediyoruz. İnşallah rabbim onu engellerle karşılaştırmasın yolu açık olsun ve buradan almış olduğumuz ilhamı yüzyıllar boyunca hak ve adalet dağıtmışız. İnşallah  bundan sonrada Türk Milleti olarak Cumhurbaşkanımızın önderliğinde bu dünya üzerindeki hak ve adalet dağıtmamıza devam edeceğiz. Yeni bir medeniyet yeni bir Türkiye yolunda hep birlikte emin adımlarla ilerleyeceğiz. Yolun açık olsun Türkiye, yolun açık olsun Cumhurbaşkanım” dedi.

 

Son Güncelleme: 11.08.2014 11:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle