CHP'Lİ ADAYLAR MAZBATALARINI ALDILAR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi tarafından Türkiye'nin çeşitli illerinde yapılan üye bazlı ön seçim ile 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerinde Milletvekili aday adayları belirlendi.

02 Nisan 2015 Perşembe 13:04
2220 Okunma
CHP'Lİ ADAYLAR MAZBATALARINI ALDILAR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)il teşkilatının geçtiğimiz hafta yapılan 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerinde aday belirleme için üye bazlı yapılan ön seçimlerde 1’inci ve 2’inci sıra çıkan Milletvekili adayları adaylık mazbatalarını aldılar.  

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi tarafından Türkiye'nin çeşitli illerinde yapılan üye bazlı ön seçim ile 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerinde Milletvekili aday adayları belirlendi.

 

 

  Bilecik'te yapılan üye bazlı ön seçim sonucunda CHP Bilecik Milletvekili 1’inci sıra adayı çıkan Yaşar Tüzün ile 2’ini sıra adayı çıka Çağatay Karaahmet bugün Bilecik Ağır Ceza Reisi Halil İbrahim Aktepe’nin elinden adaylık mazbatalarını aldılar. Mazbata törenine adayların harici, İl Başkanı Şinasi Çetinkaya, Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, il ve belediye meclis üyeleri ile partililer katıldı. Alınan mazbata sonrası CHP Bilecik İl Başkanlığı binasına giden grup burada bir basın açıklaması yaptı. Açılış konuşması yapan CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, yapılan ön seçim sonrası adayların belli olduğunu belirterek, “1’inci sıra adayımız sayın Yaşar Tüzün, 2’inci sıra adayımız sayın Çağatay Karaahmet’tir. Bilecik’ten 7 Haziran seçimleri akşamı da 2 Milletvekili çıkaracağımıza inanıyorum” dedi. CHP Bilecik İl Başkanı Şinası Çetinkaya ise; bilindiği üzere geçen Pazar günü demokrasinin bir parçası olan ön seçimi tamamlayarak adayları belirledikleri belirterek, “Bu nedenle adaylarımız mazbatalarını bugün almışlardır. Bunu üzerine bunu sizlerle paylaşmak istedik” dedi.

 

 

 

  “İKTİDAR KAPISINI ARALAYACAĞIZ”

 

CHP Bilecik 2’inci sıra aday olan Çağatay Karaahmet, bugün ciddi anlamda Cumhuriyet Halk Partisi’nde demokrasinin getirisi olan ve parti içi demokrasinin ki her konuşmasında da söylediğini ifade etti. Karaahmet, “7 Haziran seçimlerinde bize iktidarın kapısını aralayacak olan bu mücadeleyi bu parti içerisindeki tatlı mücadeleyi neticelendirdik. Sonuç itibarıyla neticeler tescil edildi. Ve bu neticeler sonunda değerli Milletvekili adayı arkadaşımla beraber, Sayın Tüzün le beraber mazbatalarımızı aldık. Elbette bu tatlı sevincin, bu güzel neticesinde şimdi ikinci yarıyı oynayacağız. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Bilecik’te ve tüm Türkiye’de birinci parti olması için Meclis’te çoğunluğu yakalaması için mücadelemize devam edeceğiz. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Elbette demokrasinin gereğidir. Demokrasilerde sonucu belirleyen sandıktır. Sandığın neticesinde saygı duymak, demokrasiye saygı duymaktır” dedi.

 

 

  “ÇOK TATLI BİR MÜCADELE OLDU”

 

 CHP Bilecik 1. sıra Milletvekili adayı Yaşar Tüzün,  29 Mart’ta yapılan ön seçim adı altında başlattıkları bu seçimi bir demokrasi şölenine çevirdiklerini belirtti. Tüzün, “Cumhuriyet Halk Partisi ve onun adaylarına sahip çıkma adına sandığa gitti. Biz 29 Mart saat 17.00’ye kadar birbirimize rakiptik. Çok tatlı bir mücadele oldu. Partililerimize değişik yöntemlerle ulaşmaya çalıştık. Gerek mesaj yöntemiyle, gerek telefon yöntemiyle gerekse her birinin iş yerlerinde ziyaret ederek Cumhuriyet Halk Partisi’nin başarısını kendimiz anlatmaya çalıştık. Ve biz 29 Mart saat 17:00’a kadar rakiptik. Şimdi bu rakip olmak bitti. Biz şimdi yol arkadaşıyız. Laik demokratik Cumhuriyet’in kurucusu Cumhuriyet Halk Partisi’nin Bilecik'te 2 Milletvekili çıkarabilmek adına ve Türkiye’de tek başına iktidar olabilme adına mücadelemizi başlatıyoruz” dedi.

 

 

  Konuşmaların ardından 2’inci sıra adayı Karaahmet, 1’inci sıra adayı Tüzün’e boncuk taktı.

Son Güncelleme: 02.04.2015 13:04
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKCHPMazbata
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle