CHP, ADD, VATAN PARTİSİ VE TÜRK KADINLAR BİRLİĞİ CUMHURİYET ANITINA ÇELENK KOYDU

Bilecik'te, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Bilecik Atatürkçü Derneği (ADD), Vatan Partisi Bilecik İl Örgütü ve Türk Kadınlar Birliği, 30 Ağustos Zafer Bayramının 93. yıl dönümü münasebetiyle alternatif kutlama yaptı.

30 Ağustos 2015 Pazar 07:49
2143 Okunma
CHP, ADD, VATAN PARTİSİ VE TÜRK KADINLAR BİRLİĞİ CUMHURİYET ANITINA ÇELENK KOYDU

  Bilecik'te, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Bilecik Atatürkçü Derneği (ADD), Vatan Partisi Bilecik İl Örgütü ve Türk Kadınlar Birliği, 30 Ağustos Zafer Bayramının 93. yıl dönümü münasebetiyle alternatif kutlama yaptı.  

 

  Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk koyan CHP, ADD, Vatan Partisi ve Türk Kadınlar Birliği daha sonra saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı'nı okudu. İstiklal Marşı sonrası Atatürk Anıtı önünde basın açıklaması yapan ADD Bilecik Şube Başkanı Fevzi Köse, Kurtuluş Savaşının zaferle taçlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramının 93. yıl dönümünün sadece Türk'ün kurtuluşu değil bütün dünyadaki mazlum ülkelere emperyalizme ilk tokatının atıldığı ve ilk zaferin kazanıldığı gün olduğunu söyledi. 30 Ağustos zafer bayramı sadece Türk'ün değil dünyadaki mazlum ülkelerinde bayramı olduğunu belirten Köse, sözlerine şöyle devam etti;

 

 

  “YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞININ KOŞULLARINI YAŞIYORUZ”

 

  “Emperyalizmi dünyada ilk defa yenilmiştir. Ordumuzun ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün sayesinde olmuştur ve dolayısıyla ne kadar kıvanç duysak azdır. Ama günümüz koşullarında yeni bir emperyalizm saldırısıyla, açılım süreciyle analar her gün ağlamasın dediğimiz ama her gün anaların ağladığı bir süreçten geçiyoruz.  Dolayısıyla yeni bir Kurtuluş Savaşı’nın koşullarını yaşıyoruz. Türk ordumuz , Türk emniyet mensuplarımız kahramanca mücadele veriyorlar. Her gün şehit haberleriyle yüreğimiz parçalanıyor.

 

 

 Ülkemizin birliği için bu uğurda şehitler vermeye de devam edeceğiz. Yüreğimiz doğuda, güneydoğuda kahraman Türk ordumuzla atıyor. Biz buradan Bilecik'ten Atatürk heykelinin önünden sesleniyoruz. Ülkemizi böldürtmeyeceğiz. Bu uğurda şehitler vermeye devam edeceğiz. Ama bu birliğimizi bütünlüğümüzü sağlayacağız. Nice 93 yıllara ulaşmak dileğiyle 30 Ağustos Zafer bayramınız kutlu olsun. Ne mutlu Türküm diyene.”

 

 

  “TÜRKİYE BUGÜN BİR SAVAŞ İÇERİSİNDEDİR”

 

  Vatan Partisi Bilecik İl Başkanı Niyazi Güner ise, 93 yıl önce emperyalizmi denize dökerek kazandıkları zaferi bugün burukta olsa kutladıklarını belirterek, “93 yıl önce denize döktüğümüz emperyalizm bugünde 21. Yüzyılın başında tekrar aynı amaç, aynı gaye uğruna ülkemizdeki emellerini gerçekleştirmek için gayret içindedir.

 

 

 Günün İngiltere’si, Fransa'sı, İtalya'sı, Almanya'sı, Amerika'sı yine ülkemizi parçalamak bölmek adına bir mücadele başlattılar. Etrafımızdaki ülkeler yangın içerisinde. Bu yangın ister hissedenler olsun, ister olmasın ama bu yangın Türkiye’de devam etmektedir. Türkiye bugün bir savaş içerisindedir” dedi.

 

 

  Konuşmaların ardından alternatif 30 Ağustos Zafer bayramı kutlaması sona erdi.

 

Son Güncelleme: 30.08.2015 07:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle