ÇATIRDIYOR MU?

CHP İl Başkanı Çağatay Karaahmet geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada, 5-6 Eylül'de yapılacak olan CHP Kurultayında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğini açıklamıştı.

27 Ağustos 2014 Çarşamba 11:12
1770 Okunma
ÇATIRDIYOR MU?

CHP İl Başkanı Çağatay Karaahmet geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada, 5-6 Eylül'de yapılacak olan CHP Kurultayında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğini açıklamıştı.

5,6 Eylül tarihleri arasında yapılacak CHP kurultayında 78 il başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceğini açıklamış ve il başkanları arasında Bilecik İl Başkanı Çağatay Karaahmet’te destek vereceğini açıklamıştı. Edindiğimiz bilgilere göre,  Çağatay Karaahmet'in yaptığı açıklamada delegelerin ve parti yönetiminin görüşleri alınmadan yapıldığı iddia ediliyor. İl Başkanı  Karaahmet'in bu yaptığı açıklamayı, sosyal demokrasiyi savunan bir partide hemde geçmişi mazisi çok eskilere dayanan CHP'li partililerin görüşünü almadan bir genel başkan adayını destekliyor açıklamaları kendisini ileride zora sokacağı tahmin ediliyor. 

Bu arada CHP ilçe Başkanı Gültekin Çalışkan’da ilçe yönetimi olarak İl başkanına iadeli taahhütlü mektup yazdığı konuşulmaktadır. CHP ilçe Başkanı Gültekin Çalışkan böyle bir mektup yazma gereği neden duymuştur. Basın mensuplarını çağırıp bir açıklama yapma yerine neden CHP İl başkanına mektup yazma gereğinde bulunmuştur. Sonuç olarak, böyle bir mektup olup olmadığı tam bir muamma iken, yapılacak açıklamalar konuya yön verecektir. Yıllardır sorunlarını çözemeyen CHP yönetimi artık çadırtıyor mu sorusunu akıllara getiriyor.

Son Güncelleme: 27.08.2014 11:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle