YENİŞEHİR YOLU PAPATYA FALINA DÖNDÜ

Yaklaşık 7 yıldır bir türlü yapılamayan Bilecik-Yenişehir yolu papatya falına döndü.

27 Ağustos 2014 Çarşamba 12:03
1563 Okunma
YENİŞEHİR YOLU PAPATYA FALINA DÖNDÜ

Yaklaşık 7 yıldır bir türlü yapılamayan Bilecik-Yenişehir yolu papatya falına döndü.

Karayolları 14. Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Yazıcıoğlu geçtiğimiz Haziran ayındaki koordinasyon toplantısında TSO Başkanı Fevzi Uzun'un Yeişehir yolu ile alkalı sorduğu sorusuna, yapılan ihalelerin KİK tarafından iptal edildiğinin Ağustos ayı içerisinde de yeni ihalenin yapılıp bir an önce yol yapımına başlanacağını aktarmıştı.

 Kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla, geçilen su süreç sonunda kaç gündür Karayolları Genel Müdürlüğüne ulaşmaya çalışıyoruz. Fakat yaptığımız görüşmelerde 4 yetkili topu birbirine attı. Son olarak görüştüğümüz İhalelerden sorumlu baş mühendis  Oğuzhan Kireç, adı geçen yol ile alakalı kendilerine bugüne kadar ihale yapma talebinin gelmediğini, sadece kendilerine gelen ihaleyi çıkarmakla yetkili olduklarını belirtti. Anlaşılan o ki Bilecik-Yenişehir yolu yapımı papatya falından çıkan başka bir bahara kalacağı gözüküyor.

Son Güncelleme: 27.08.2014 12:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle