BÜYÜK BİR GÜRÜLTÜ İLE İRKİLDİLER

Bilecik’te bir inşaatın çatı katındaki tuğla duvarın bir bölümünün yan evin çatısına düşmesi sonucu büyük maddi hasara yol açtı

15 Ağustos 2015 Cumartesi 11:19
2888 Okunma
BÜYÜK BİR GÜRÜLTÜ  İLE İRKİLDİLER

 Bilecik’te bir inşaatın çatı katındaki tuğla duvarın bir bölümünün yan evin çatısına düşmesi sonucu büyük maddi hasara yol açtı.

 

 

  Olay, Bilecik merkez Ertuğrulgazi Mahallesi Ertuğrul Sokak’ta meydana geldi. Sokak üzerinde bir firmanın yaptığı 7 katlı binanın çatı katındaki yan tuğla duvar, rüzgarın etkisi ile yanında bitişik bulunan 3 katlı evin çatısına düştü. Düşmenin etkisi ile kullanılmaz hale gelen çatıda büyük bir delik ve hasar meydana geldi. Yaşanan olayda çatı kullanılmaz hale gelirken, yağan yağmur suları terasa  doldu.

 

 

  Olay yerine çağrılan polislere, şikayetçi olduğunu beyan eden mağdur ev sahibi, ifadesi alınmak üzere Çarşı Polis Karakolu’na götürüldü.

 

Son Güncelleme: 15.08.2015 11:19
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKçatı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle