BONZAİ GENÇLERİ ESİR ALIYOR !

Bilecik’teki yaşayan gençleri “Bonzai” adlı uyuşturucu maddesi esir alıyor mu?

05 Temmuz 2014 Cumartesi 10:22
2185 Okunma
BONZAİ GENÇLERİ ESİR ALIYOR !

Bilecik’teki yaşayan gençleri  “Bonzai” adlı uyuşturucu maddesi esir mi alıyor?

Son günlerde Bilecik’te gençlerin kullandığı uyuşturucu maddelerinin arasında Bonzai bulunuyor. Günler geçtikçe Bilecik’te Bonzai kullanan gençlerin sayısı artış gösteriyor. Bunun son örneği ise, dün iftar saati, Bilecik İl Emniyet Müdürlüğüne 100 metre uzaklığında metruk bir evde Bonzai içen 2 kişi, Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gözaltına alındı.Tek kullanımı bile bağımlılık yapan, ucuz olması nedeniyle kolay temin edilip gençler arasında hızla yayılan Bonzai adlı uyuşturucu maddesi kullanan gençlere, Bilecik’te kim dur diyecek. Bilecik’te Bonzai ile ilgili yapılan açıklamada rakamlar endişe verici bir durumu gelmiş durumda ailelerin ve yetkililerin bu konu hakkında dikkatlı olması gerekiyor. Aileler çocuklarına sahip çıkmazlar ise bu tehlikeli uyuşturucu maddesine karşı  ilerleyen günlerde yapacak hiç bir şey kalmayacak. Bilecik’teki yetkililer bu konuya biran önce önlem almazlarsa her sokak başında Bonzai satıcısına ilerleyen günlerde rast gelebiliriz.

Bonzai kullanımında yakalanan gençler “Biz İçiciyiz” diye kendilerini savunuyorlar peki, satış yapanlar ? Sürekli içiciler yakalanıyor satıcılar üzerinde uygulama yapılmıyor mu ? Bu kadar kolay elde edilebilen bir uyuşturucu maddesi Bilecik'e kimler tarafından getiriliyor ? Bu konuyla alakalı İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimler daha dikkatli bir şekilde içicilere ve özellikle satıcılara karşı mücadele vermeleri Bilecik için önemlidir. 

 

 

Son Güncelleme: 05.07.2014 10:22
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKBonzai
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle