BİR POLİS DAHA İNTİHAR ETTİ

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde çalışan Polis Memuru Serdar Eldemir göğsüne iki el ateş ederek intihar etti.

20 Mayıs 2015 Çarşamba 03:43
6928 Okunma
BİR POLİS DAHA İNTİHAR ETTİ

  Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli bir polis memuru, parkta göğsüne iki el ateş ederek intihar etti. 

 

 

  Edinilen bilgiye göre; Hürriyet Mahallesi'nde bulunan Muhsin Yazıcıoğlu parkında sabah 06:00 sıralarında beylik tabancası ile göğsüne 2 el ateş eden polis memuru Serdar Eldemir intihar ederek hayatına son verdi. Polis memuru olay yerinde hayatını kaybederken, meslektaşları olayın duyulması üzerine bölgeye gelerek inceleme başlattılar. Sivaslı olan evli ve 2 çocuk babası Serdar Eldemir'in naaşı, yapılan incelemelerin ardından Bilecik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

 

 Komşuları, intihar eden polis memuru için çok beyefendi ve ailesine düşkün biri olduğunu belirterek, “Her sabah namaza giderdi. Belki de namaz sonrası intihar etti. Beş vakit namazını kılardı. İşi ile ilgili ve şahsı bir sıkıntısı olabilir, intihar edeceği aklımıza bile gelmezdi” dediler.

 

 

  Bu arada, Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü’nde çalışan polis memuru Serdar Eldemir, hakkında 2012 yılında başlatılan işlemin ardından Trafik Şube Müdürlüğü'nden alınarak Vali Konağı koruma noktasına verildiği, hakkındaki açılan soruşturmada adli davayı kazanmasına rağmen idari davayı kaybetti için hakkında ihraç kararı verildiği belirtildi. Gelen ihraç kararının hafta başından beri kendisine tebliğ edilemediği, bu ihraç kararının bir başka polis memuru hakkında da çıktığı öğrenildi.

 

Son Güncelleme: 20.05.2015 03:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle