BİLECİK'TE YAŞAYAN ERZURUM'LULAR BİR ARAYA GELDİ

Bilecik Erzurumlular Derneği Geleneksel 4’üncü Bahar Şenliği düzenledi.

31 Mayıs 2014 Cumartesi 09:29
2176 Okunma
BİLECİK'TE YAŞAYAN ERZURUM'LULAR BİR ARAYA GELDİ

Bilecik Erzurumlular Derneği Geleneksel 4’üncü Bahar Şenliği düzenledi.  

  Bilecik Pelitözü Gölpark Açık Hava Tiyatrosunda düzenlenen Bahar Şenliğinde konuşma yapan Bilecik Erzurumlular Derneği Başkanı Lütfi Akyüz, Bilecik Erzurumlular Derneği olarak 4’üncüsünü düzenlemiş oldukları bahar şenliğine katılan herkese teşekkür ettiğini belitti. Akyüz , “Ülkemizin birliğe beraberliğe ihtiyacı olduğu bu günlerde geleneksel olarak tertip etmiş olduğumuz 4’üncü bahar şenliğimiz böyle rahmetli yağmurlu güzel bir havada yapıyoruz.

 Şu anda Erzurum’u seven hemşehrilerimiz, dostlarımız bizlerle birlikteler. Birliğin ve beraberliğin harman olduğu, kardeşliğin harman olduğu Bilecik’te yaşamanın ayrıcalığını yaşıyoruz. Bunu vurguluyorum Bilecikli olmak burada yaşamak bir ayrıcalıktır. Dadaş olmanın gururu Bilecik’te yaşamanın ayrıcalığıyla ülkemize milletimize selam ve saygılarımızı sunuyoruz. Bu yağmurda bizleri yalnız bırakmayan bütün eş, dost ve kardeşlerimize çok teşekkür ediyoruz” dedi.

  Erzurumlular Derneği Başkan Yardımcısı Ebutalip Dursun yaptığı konuşmada, her zaman şunu söylediğini ve Büyük Selçuklunun büyüdüğü yer Erzurum da doğduk büyüdüklerinin ifade etti. Dursun, “ Büyük Selçuklu İmparatorluğunun kurulduğu yerden büyük Osmanlı İmparatorluğunun kurulduğu yerde yaşamaktan onur ve şeref duyuyoruz. Biz doğuda nasıl kilit olduysak batıda da kilit olmaya devam edeceğiz. Bizim bayrağımızın ve ezanımızın dinmemesi için ve birlik beraberliğimiz için elimizden geleni sonuna kadar yapmaya devam edeceğiz” dedi. Konuşmaların ardında gelen misafirlere Erzurum’a özgü çağ kebap ve kadayıf dolması ikram edildi.

  Yapılan Bahar Şenliğine Bilecik 2’inci Jandarma Tugay Komutanı Halis Zafer Koç, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda Erzurumlu katıldı.

Son Güncelleme: 31.05.2014 09:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle