BİLECİK'TE ÖĞRETMENLERE YIL SONU SEMİNERİ

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Bilecik merkezde bulunan öğretmenlere yönelik bir seminer düzenlendi.

16 Haziran 2015 Salı 04:18
1206 Okunma
BİLECİK'TE ÖĞRETMENLERE YIL SONU SEMİNERİ

 Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Bilecik merkezde bulunan öğretmenlere yönelik bir seminer düzenlendi. 

 

 

  Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Bilecik merkezde bulunan öğretmenlere slayt gösterisi ile yıl sonu semineri verildi. Düzenlenen seminerde öğretmenlere hitap eden Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, Bilecik’te 12 bin 500 öğrenci olduğunu belirterek, “Hep birlikte 12 bin 500 öğrenciyi var etmenin mücadelesi içerisindeyiz hep birlikte. Rakamı bir düşünün. Bu salon 700 kişilik. Bunun kaç katı öğrencimiz var. Bu öğrencilerin her biri her gün bizim gözümüzün içine bakıyor. Yaptıklarımızla ya bir öğrencimizi var etmeye devam edeceğiz yada o öğrencimiz yok olacak.

 

 

 Benim öğretmenlerim Bilecik'teki  bu ekibimiz öğrencilerimizi var etmeye devam ediyor buna yürekten inanıyorum. İnanmadığım hiç bir şeyi söylemiyorum. Bu yaşadıklarımız bu yılı birlikte geçirdik. Bunun bir göstergesi hepinizin emeğine sağlık ama hiç bir şey yeterli değil. Her gün bir önceki günü geçmek zorundayız. Bugün ne yaptıysak yarın bir fazlasını yapmak zorundayız. Yaptıklarımız gerçekten güzel taktir edilmeye değer. Ama yeterli değil daha iyileri için hep birlikte mücadele edeceğiz. İnşallah bu ekiple bugün bu salonu dolduran mesai arkadaşlarımla birlikte çok daha güzel şeyler üreteceğiz. Bilecik'in eğitimine ülkemizin eğitimine hakikaten dünyayı değiştirebiliriz. Buna inanın. Şiir okudu. İnşallah sizler farkınızı ortaya koyduğunuz gibi biz de farkımızı ortaya koyuyoruz. Bunu da size göstermeye çalışıyoruz” dedi.

  Seminerlerin çarşamba ve cuma devam edeceği belirtildi.

Son Güncelleme: 16.06.2015 04:18
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKöğretmenSeminer
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle