BİLECİK'TE HİZMETİN ADI

Bilecik'te eski adıyla Sınav Dergisi Dershaneleri yeni adıyla Özel Sınav Temel Lisesi Müdürü Ahmet Kol, dershanelerinin kapatarak, Özel Sınav Temel Lisesi olarak hizmet vermeye devam ettiklerini söyledi.

11 Ağustos 2015 Salı 10:22
1265 Okunma
BİLECİK'TE HİZMETİN ADI
  Bilecik'te eski adıyla Sınav Dergisi Dershaneleri yeni adıyla Özel Sınav Temel Lisesi Müdürü Ahmet Kol, dershanelerinin kapatarak, Özel Sınav Temel Lisesi olarak hizmet vermeye devam ettiklerini söyledi.
 
 
 Bilecik Sınav Dergisi Dershanesi Müdürü Ahmet Kol, yaptığı açıklamada dershanelerin çözülme noktasının kamuoyunu yıllardır meşgul ettiğini, eğitim ve öğretimle uzaktan yakından ilgisi bulunan herkesin zaman zaman endişeye düştüğünü, insanların kafasının karıştığını ve artık dershanelerin yılan hikayesine dönüştüğünü belirtti. Kol,” Anayasa Mahkemesinin dershanelerle ilgili maddeleri reddetmesinden sonra kafalar bir kez daha karışmış hukuki bir boşluk doğmuştur. Bakanlığın ve yetkililerin açıklamalarından anlaşılmayacağı üzere bundan sonra dershane milli eğitim sistemi içerisinde yer almayacaktır. Bu boşluk bu hafta içerisinde milli eğitimin yayınlayacağı yönetmelikte de belirtileceği üzere, çeşitli kurslarla, Temel liselerle doldurulmaya çalışılacaktır” dedi.
 
BİLECİK HALKINA VE BİLECİK ÇOCUKLARINA ÖZEL SINAV TEMEL LİSESİ OLARAK HİZMET VERMENİN GURURUNU YAŞAYACAĞIZ”
 
  Ahmet Kol, Sınav Dergisi Dershaneleri uzun yıllar Bilecik'e hizmet ettikleri ve bundan sonrada Bilecik halkına ve Bilecik çocuklarına Özel Sınav Temel Lisesi olarak hizmet vermenin gururunu yaşayacaklarını belirterek,"Üniversitelere, liselere yüzlerce, binlerce öğrenciyi hazırlayıp onların iyi yerlere gelmelerini sağlayabildiğimiz için mutluyuz. Bundan sonra da Özel Sınav Temel Lisesi olarak hizmet vermeye devam edeceğimizin müjdesini buradan sizler aracılığıyla Bileciklilere vermek istiyoruz. Bu gün itibariyle kurum açma ve çalıştırma ruhsatımızı almış bulunuyoruz. Dershanecilik birikimimizi okula aktararak, kalitemizden ödün vermeden kurumsallık kimliğimizle, deneyimli kadromuzla sayısız başarılara imza atmaya devam edeceğiz” dedi.

  “ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN EL ELE VERELİM, İYİ BİR MESLEK SAHİBİ OLMA FIRSATI TANIYALIM”
 
  Kol, konuşmalarına son verirken, velilerin öğrencileri hiçbir tereddüt ve kuşku olmadan kendilerine emanet edebileceklerini ifade ederek sözlerine şöyle devam etti.
”Öğrencilerimize hem iyi bir üniversitenin kapılarını açmak hem de özel bir liseden mezun olma avantajını sağlıyoruz. Devletin Temel Liseler için teşvik primi 3 bin 220 TL’dir.  Biz öğrencilerimiz kaydederken bu desteği onlara peşinen veriyoruz. Üstüne bir de devlet teşvikini alırlarsa çok avantajlı ücretlerle bir özel okuldan eğitim görme imkanını sağlamış oluyoruz. Üstelik meslek liseleri dahil her okulun her sınıfından öğrenci kaydediyoruz. Bu Bilecikliler için bulunmaz bir fırsattır. Bilecik halkının bu fırsatı değerlendireceğine inanıyoruz. Tüm veli ve öğrencilerimizi görüşmeye bekliyoruz. Gelin çocuklarımızın geleceği için el ele verelim. Onlara en iyi üniversitelerin kapılarını arayalım, onlara iyi birer meslek sahibi olmalarına vesile olalım."

Son Güncelleme: 11.08.2015 10:22
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKDersane
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle