BİLECİK’TE GIDA SEKTÖRÜ ÇALIŞTAYI DÜZENLENDİ

Bilecik'te gıda sektörü temsilciler Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO)’nda buluşarak, sektörün sorunlarının analizi ve çözüm önerilerinin görüşüldü.

25 Nisan 2015 Cumartesi 04:25
1190 Okunma
BİLECİK’TE GIDA SEKTÖRÜ ÇALIŞTAYI DÜZENLENDİ

 Bilecik'te gıda sektörü temsilciler Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO)’nda buluşarak, sektörün sorunlarının analizi ve çözüm önerilerinin görüşüldü.  

 

 

Bilecik TSO tarafından Bilecik’te gıda işi uğraşan sektör temsilcilerine sektörün sorunlarının analizi ve çözüm önerilerinin görüşüldüğü Gıda Sektörü Çalıştay’ı düzenlendi. Bilecik TSO Yönetim Kurulu üyeleri ev sahipliğinde gerçekleştirilen çalıştaya, Bilecik Belediyesi Başkan Yardımcısı Abdullah Tetik, Bilecik Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız,  Çalışma ve İş kurumu İl Müdürü Ayhan Tozan, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İktisat Bölümü Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Resul Yazıcı, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi MYO Gıda İşleme Bölümünden Yrd. Doç. Dr. Alper Kürşat Demirkaya, öğretim görevlileri, firma yetkilileri katıldı. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yüksel Okşak’ın moderatörlüğünde kahvaltı eşliğinde gerçekleşen çalıştayda, gıda sektöründe faaliyet gösteren firma yetkilileri yaşadıkları problemleri ilgili kamu kurumları yetkilileri ile paylaşma imkanı buldular.

 

 

Çalıştay’da gıda sektöründe kayıt dışı üretim ve satışın önlenmesi hususunda ilgili kurumların denetimlerinin arttırılması, ekmek satış fiyatının tespitinde tüm maliyet artışlarının göz önünde bulundurulması, gıda sektöründe yaşanan istihdam sorununun giderilmesi için alınacak tedbirler gibi bir çok konular görüşüldü. Görüşülen konular karşılıklı fikir alışverişi şeklinde devam ederek Gıda Sektörü Çalıştay’ı son buldu.

 

 

Katılımcılar çalıştay sonrası toplu fotoğraf çektirmeyi unutmadılar.

Son Güncelleme: 25.04.2015 04:25
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKGıdaSektör
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle