BİLECİK'TE DOĞALGAZ PATLADI FACİADAN DÖNÜLDÜ

Bilecik'te merkeze bağlı Ertuğrulgazi Mahallesinde yaşanan Doğal gaz patlamasında mahalleli korku dolu anlar yaşadı.

22 Eylül 2014 Pazartesi 16:57
3337 Okunma
BİLECİK'TE DOĞALGAZ PATLADI FACİADAN DÖNÜLDÜ

Bilecik'te merkeze bağlı Ertuğrulgazi Mahallesinde yaşanan Doğal gaz patlamasında mahalleli korku dolu anlar yaşadı.  

 

  Edinilen bilgiye göre Bilecik Ertuğrulgazi Mahallesi Hikmet Ağa Sokakta bulunan doğal gaz servis kutusu regülatöründe nedeni bilinmeyen sebepten dolayı patlama yaşandı. Yaşanan patlamanın ardından dışarı çıkan doğal gaz alev aldı. Mahalle sakinlerinin durumu hemen 110 unsurlarına bildirmesi üzerine olay yerine gelen Bilecik Belediyesine ait 2 itfaiye aracı ile yangına müdahale edildi. 

 

 

Bilecik-Bolu doğal gaz (AKSA) ekiplerinin olay yerine gelip durumu yetkililere bildirmesi üzerine boruda bulunan gaz yaklaşık 30 dakika sonra kesilebildi. Bu süreç içerisinde Bilecik Belediyesi ait itfaiye araçları yangının çevreye dağılmaması için köpüklü su ile yangına müdahale etti. AKSA yetkililerinin doğal gazı kesme işleminden sonra itfaiye ekipleri soğutma çalışmalarına başladı ve yangın 30 dakika sonra kontrol altına alındı. 

 

 

Yaşanan patlama ardından doğal gaz servis kutusunun yanında bulunan bir otomobil Bilecik Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri tarafından yangının alevleri sıçramadan hemen sahibine ulaşılmasının ardından otomobil yanmaktan kurtuldu. Yaşanan yangında herhangi bir yaralanmalara karşı 112 Acil Ambulansı ile çevrede polis geniş çaplı önlem aldı.

  Yaşanan patlamanın ardında çıkan yangında ölen veya yaralanan olmazken polis ekipleri yangının çıkış nedeni araştırmaya başladı.

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 22.09.2014 16:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle