BİLECİK'TE BİR İLK !

Bilecik'te bir girişimci satın aldığı özel döşemeli aracı ile VIP hizmeti vermeye başladı.

05 Temmuz 2014 Cumartesi 19:36
2863 Okunma
BİLECİK'TE BİR İLK !

Bilecik'te bir girişimci satın aldığı özel döşemeli aracı ile VIP hizmeti vermeye başladı.  

  Bilecik'te özel döşemeli ve içerisinde birçok fonksiyon barındıran özel şoförlü araçta adeta yok yok. İçerisinde özel döşeme, yatak olabilen koltuklar, Televizyon, DVD, Bilgisayar, çay-kahve makinası, buzdolabı gibi birçok özelliği barındıran aracının özel şoförüne kadar herşey var.

Şehir içi ve şehir dışı seyahatler ile özel gün ve gecelerde hizmet verecek olan aracın sahibi Ertan Coşkun, Bilecik'te  bildiğimiz kadar bu özellikte ve özel şoförle hizmet veren VIP araç olmadığını belirtti.

Çoşkun, "Biz de bunun eksikliğini gidermek adına satın aldığımız özel döşemeli ve içerisinde birçok özelliği olan aracımızı müşterilerimizin hizmetine sunuyoruz. Aracımız özel şoförlü olarak düğünlerde, kına gecelerinde, özel gün ve gecelerde, şehir içi veya şehir dışı seyahatlerde hizmet verebilecektir” diye konuştu.

 

  Özel şoförü ile hizmet verecek olan VIP aracın yolcuları için de cazip fiyatlarla hizmet vereceği kaydedildi.

Son Güncelleme: 05.07.2014 19:36
Anahtar Kelimeler:
AraçBilecikteBir IlkVIP
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle