BİLECİK’TE '4006 TÜBİTAK BİLİM FUARI'

Bilecik’te eğitim veren Pelitözü İlk ve Ortaokulu tarafından "4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı" düzenlendi.  

01 Mayıs 2019 Çarşamba 14:39
132 Okunma
BİLECİK’TE '4006 TÜBİTAK BİLİM FUARI'

Bilecik’te eğitim veren Pelitözü İlk ve Ortaokulu tarafından "4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı" düzenlendi.  


  Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik ile birlikte Pelitözü İlk ve Ortaokulundaki 20 projenin yer aldığı sergiyi gezerek, öğrencilerden ve öğretmenlerden bilgi aldı.


  Öğrencilerin gayretli ve  ilgili olduklarını görmenin kendilerine umut verdiğini ifade eden Vali Şentürk, "Bilim fuarları öğrenmeye istekli, merak eden, araştırmacı, bilinçli bireylerin yetişmesine katkı sağlayan öğrenme metotlarından biridir. Her biri birer bilim adamı olarak ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine ulaştırabilirler. Projede görev alan danışman öğretmenleri ve öğrencileri tebrik ediyorum.

Öğrencilerimizi sosyal cesaretlerinden, konularına ilgilerinden ve projelerini başarılı sunumlarından dolayı tebrik etmek istiyorum. Fen bilimlerinden sosyal konulara, tarihten, tarıma kadar değişik konularda çalışmalar yapılmış. Bu çalışmalarının ve başarılarının hayat boyu devam etmesini diliyorum" ifadelerine yer verdi.


  Öte yandan Vali Şentürk, okul ziyareti sırasında her zaman uyguladığı ziyaret defterine de adını yazdırarak imzaladı.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle