BİLECİK’TE 4 GÜNDÜR YAŞANAN SUSUZLUK SORUNU SONA ERİYOR

Bilecik'te 4 gün önce yaşanan su kesintisi tepkiye neden olurken, patlayan boruların değiştirilerek onarıldığı öğrenildi.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
22 Temmuz 2023 Cumartesi 16:50
2774 Okunma
BİLECİK’TE 4 GÜNDÜR YAŞANAN SUSUZLUK SORUNU SONA ERİYOR

Bilecik'te 4 gün önce yaşanan su kesintisi tepkiye neden olurken, patlayan boruların değiştirilerek onarıldığı öğrenildi.



Karasu İçme ve Kullanma Suyu İşletme Birliği sorumluluğunda yer alan hatta oluşan patlak sebebiyle kent merkezindeki bazı mahallelere 4 gündür su verilemedi. Hattın aynı bölgesinde yaşanan üçüncü patlak sonrası Sakarya'dan boru siparişi verilerek, borular dün geldi. Ekipler gece sabaha kadar ummalı bir şekilde çalışırken, patlağın bulunduğu bölgede borular yenilendi. Bu sabah saatlerinde su kontrollü bir şekilde verilirken, başka bir patlak yaşanmaması takdirde depoların dolması sonrası saat 20.00 ile 22.00 arasında su verileceği öğrenildi.



Öte yandan, yaşanan bu olumsuzluklar yaşanırken Karasu İçme ve Kullanma Suyu İşletme Birliği Başkanı Hüseyin Ocak’ın tatilde olduğu ve tatilini bölerek çalışmaları takibe gelmediği öğrenildi. Ocak’ın yerine Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever çalışmaları yakından takip etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 2023-07-22 17:10:50

Su sorunu uzun zamandır var....bu devirde pes yani,millet uzaya gidiyor,siz Bilecik belediyesi olarak bı boru hattını tamir edemediniz.zaten sularımızın tazdiğinide bozdunuz,kombi,bulaşık makinası çamaşır makinesi bozulma yolunda...suyumuz yok ama faturalarımızın maşAllahı var.herşey çoooook güzel olacak....

Avatar
Sabırlı 2023-07-22 23:48:33

Biz Bilecik halki olarak kotu bir sınavdan geciyoruz ama şu 45 dakikadir yan komsum şakır şakır terasini yıkıyor biraz duyarli olup şu zamanda elini yüzünü yikamak icin su bulamayan bizlerin hakina girmis oluyor bence böyle davranan kisilere yaptırım uygulanmalı diye düşünüyorum saygilar

Avatar
Bilecik 2023-07-23 13:25:34

Tatili yarıda kesip bir su için gelinir mi başkan bu yeyip içecek

Avatar
Vatandas 2023-07-23 19:02:46

Acabasorumlularinvicdanirahatmi

banner22

resim yükleresim yükle