BİLECİK’TE 30 TEKNİK PERSONELE “İYİ TARIM” UYGULAMALARI EĞİTİMİ VERİLDİ

Bilecik İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından il ve ilçelerde bulunan 30 teknik personele “İyi Tarım” uygulama eğitimi verildi.

29 Ocak 2016 Cuma 05:33
633 Okunma
BİLECİK’TE 30 TEKNİK PERSONELE  “İYİ TARIM” UYGULAMALARI EĞİTİMİ VERİLDİ

Bilecik İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından il ve ilçelerde bulunan 30 teknik personele “İyi Tarım” uygulama eğitimi verildi.  

 

 

  Eğitim kapsamında teknik personele, İyi Tarım Uygulamaları (İTU), İTU Yönetmeliği, Personel Görev ve Sorumlulukları, Çiftlik Tabanında İTU Kriterleri, Bitkisel Üretimde İTU Kriterleri, Hayvansal Üretimde İTU Kriterleri, Grup Sertifikasyon, Kalite Yönetim Sistemi, Sertifikasyon İşlemleri ve Denetim Çalışmaları başlıkları altında “İyi Tarım” uygulama eğitimi verildi.

 

 

  Bilecik İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hacı Dursun Yıldız, katılımcılara İyi Tarım Uygulamaları ve Organik Tarım Uygulamalarının üretici ve tüketici için öneminden bahsetti.

 

 

  Eğitim sonunda 30 teknik personele sertifikaları verildi.

 

Son Güncelleme: 29.01.2016 05:33
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKGüncel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle