BİLECİK'TE İNSAN HAKLARI KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Bilecik'te, İnsan Hakları Kurulu Toplantısı Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen başkanlığında yapıldı.

29 Ocak 2016 Cuma 05:35
622 Okunma
BİLECİK'TE İNSAN HAKLARI KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Bilecik'te, İnsan Hakları Kurulu Toplantısı Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen başkanlığında yapıldı.  

 

 

  Bilecik Valiliğinde yapılan toplantıya, Belediye Başkan Yardımcısı Kadri Şentürk ile ilgili kurum, sivil toplum örgütü yetkilileri ile görevlilerin katıldı. Toplantıda, 5 gündem maddesi görüşülürken, Türkiye İnsan Hakları Kurulu tarafından İnsan Hakları Kurullarının Desteklenmesi ve Kadın Hakları Projesi (İNKAP) kapsamında "Kadının insan hakları" konusunda bilinç ve farkındalık sağlamaya yönelik Ankara'daki eğitim çalışmalarına katılmak üzere öğretmen, sağlık, din görevlisi ve muhtardan oluşan 7 kişinin görevlendirildi.

 

 

Toplantı sonrası açıklama yapan Vali Yardımcısı Taşdöğen,  "Kadının insan hakları" konusunda bilinç ve farkındalık sağlamaya yönelik Ankara'daki eğitim çalışmalarına katılmak üzere 7 kişinin görevlendirildiği belirterek, “2016 yılında kurul üyeleri tarafından nezarethane, cezaevi, huzurevi ve sevgi evlerine yönelik ziyaretlerin gerçekleştirilmesi, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik insan hakları konusunda bilinçlendirme eğitimi verilmesi, İl İnsan Hakları Kurulunun toplum tarafından daha iyi tanınması ve faaliyetleri konusunda halkın bilinçlendirme çalışmalarının yapılması konularının görüşüldü” dedi.

Son Güncelleme: 29.01.2016 05:35
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKGüncel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle