BİLECİK'TE 3 AHŞAP EV YANARAK KULLANILAMAZ HALE GELDİ

BİLECİK'TE 3 AHŞAP EV YANARAK KULLANILAMAZ HALE GELDİ

02 Şubat 2014 Pazar 03:34
1810 Okunma
BİLECİK'TE 3 AHŞAP EV YANARAK KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Bilecik’te gece geç saatlerde çıkan ev yangını büyük paniğe yol açtı.

Bilecik’te gece 03:30 sularında henüz sebebi belli olmayan ev yangınında 3 daire kullanılamaz hale geldi. İsmetpaşa mahallesi Hakalmaz sokakta meydana gelen yangında iki katlı ahşap bir ev ile, yanındaki bir başka ahşap ev kül oldu. Yangın başladığı esnada ikinci katta uyuyan ev sahibi Mehmet Sağlam, yangının başladığını fark ettiği gibi 110 itfaiye ekiplerine haber verdi. 1’inci katta oturan Faslı Hüseyin Nachbani ise olay esnasında evde olmadığını, eve geldiğinde ise yangının başlamış olduğunu belirtti. Nachbani, “Saat 23:00 sularında arkadaşımın yanına fırına gittim. Az önce eve geldim ve geldiğimde itfaiye araçlarını gördüm. Evde laptopum ve biriktirdiğim bir miktar param vardı. Bütün eşyalarım yandı sadece elimde bir çanta kaldı” dedi. Diğer tek katlı ek binada ise yangın esnasında içeride uyuduğunu belirten Iraklı Nevzet Aziz, seslere uyandığını ve panikle kendisini dışarı attığını ifade etti.

Yangını söndürmek için Bilecik’ten 3 itfaiye aracı ve Belediyeye ait bir adet sulama tankı seferber oldu. Yangının erken fark edilmesi ile can kaybı yaşanmazken, güçlükle söndürülen evler kullanılamaz hale gelerek evlerin içerisinde bulunan bütün eşyalar kül oldu.

 

Olayla ilgili Bilecik Emniyeti ekiplerince soruşturma başlatıldı.

 

Son Güncelleme: 02.02.2014 03:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle