BİLECİK'E YENİ DOKTORLAR GELİYOR

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan 58. Dönem Devlet Hizmet Yükümlüsü atamalarında Bilecik'teki çeşitli hastanelerde farklı branşta doktor atamalar yapıldı.

21 Ağustos 2014 Perşembe 07:06
1158 Okunma
BİLECİK'E YENİ DOKTORLAR GELİYOR

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan 58. Dönem Devlet Hizmet Yükümlüsü atamalarında Bilecik'teki çeşitli hastanelerde farklı branşta doktor atamalar yapıldı. 

   İl merkezi ile bazı ilçelerde bazı branşlarda yaşanan uzman doktor sıkıntısının, yapılan atamalar ile giderileceği belirtiliyor. Son olarak, Bilecik Devlet Hastanesine, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon, İç Hastalıkları, Nöroloji ve Tıbbi Biyokimya uzmanları ile 4 Pratisyen Tabip, Bozüyük Devlet Hastanesine, Göz, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı ile 3 Pratisyen Tabip, Söğüt İlçe Devlet Hastanesine, Anestezi ve Rehabilitasyon Uzmanı ve 1 Pratisyen Tabip, Bilecik Acil Sağlık İstasyonuna 3, Gölpazarı İlçe Hastanesine 3, İnhisar İlçe Hastanesine 1, Osmaneli İlçesi Toplum Sağlığı Merkezine ise 1'er Pratisyen Tabip ataması yapıldı.

  Bilecik İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doktor Turhan Sulhan, ”Atamalar sayesinde daha fazla hastaya daha kısa sürede muayene ve tedavi hizmeti verilebilecek. Yapılan atamalarla ilde ve ilçelerde hekim eksikliği alanındaki ihtiyaçları giderilecek. Bilecik’in sağlık insan gücü alt yapısının daha da güçleneceğini söyleyerek, Bilecik'e hayırlı olmasını diledi” dedi

Son Güncelleme: 21.08.2014 07:06
Anahtar Kelimeler:
BilecikeDoktorlarAtandı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle