Bilecik Vestel Servisi

Ülke genelinde yaygın bir servis ağına sahip olmak için çalışmalarına aralıksız devam eden Vestel şirketi

05 Mayıs 2014 Pazartesi 09:54
3305 Okunma
Bilecik Vestel Servisi

Ülke genelinde yaygın bir servis ağına sahip olmak için çalışmalarına aralıksız devam eden Vestel şirketi işini en sağlam ve kaliteli yapan ekipleri hizmet ağına eklemeye devam ediyor. Bu sayede gün içinde karşınıza çıkan her ürün arızasında sitesine giriş yaparak en seçkin Vestel Servislerine ulaşabilirsiniz. Her biri alanında uzman ve yetenekli olan servis ekiplerimiz, zorlu ve karmaşık ürün arızalarını kısa sürede tamir ediyor. Teknik ekipman bakımından eksiksiz olan Vestel Servisleri, arızaya neden olan ürün parçasını Vestel tarafından imal edilen bire bir orijinal yedek malzemeler ile değişiyor. Sadece bir model ile sınırlı kalmayan servis hizmetleriniz Vestel marka klima, termosifon, şofben ve kombi arızalarını da kapsıyor. Kesintisiz çalışan servislerimize gün boyu ulaşabilirsiniz.

Türkiye'nin en gözde üreticisi olarak bilinen Vestel şirketi, çağın gereğine uygun bir şekilde imal ettiği ergonomik cihazlar ile günlük hayata konfor ve rahatlık getiriyor. Kullanımı basit ve anlaşılır olan bu cihazlar, arızalandığı zaman işini sağlam ve garantili yapan ekipler ile görüşmenizi öneriyoruz. , şu ana kadar ele aldığı bütün zorlu arızaları uygun teknik ekipmanlar ile tamir etmeyi başardı. Her biri uzun yıllar bu sektörde çalışmanın verdiği bilgi birikimi ve deneyime sahip olan ekiplerimize gönül rahatlığı ile bozulan Vestel Beyaz Eşya ve elektronik ev ürünlerini teslim edebilirsiniz.

Son Güncelleme: 05.05.2014 09:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle