BİLECİK PROTOKOLÜ MAĞAZA AÇILIŞINDA BİR ARAYA GELDİ

Bilecik’te Arçelik beyaz eşya mağazası açılışında Bilecik protokolü bir araya geldi.

27 Kasım 2015 Cuma 14:55
1379 Okunma
BİLECİK PROTOKOLÜ MAĞAZA AÇILIŞINDA BİR ARAYA GELDİ

Bilecik’te Arçelik beyaz eşya mağazaaçılışında Bilecik protokolü bir araya geldi. 

 

 

  Bilecik’in Bozüyük ilçesinde tanımış iş adamı ve siyasetçilerinden Metin Torun’un Bilecik merkezde 2’nci şubesini açtığı beyaz eşya mağazası, protokol üyelerinin katılımı ile hizmete girdi. Açılışa, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, TSO Başkanı Fevzi Uzun, sivil toplu ve siyasi parti temsilciler, banka müdürleri ile Arçelik mağazaları sorumluları katıldı.

 

 

  Açılışta konuşma yapan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, özel ve güzel bir günde birlikte olduklarını söyledi. Bilecik ilçeleriyle beldeleriyle her geçen gün değiştiğini ve geliştiği anlatan Yağcı, “Bu değişim ve gelişim sadece kamu yatırımlarıyla olması mümkün değil. Bu değişim ve gelişime şehrimizde işletmesi olan girişimcilerimizin de bu şekilde katkı sağlaması bizleri son derece mutlu ediyor.

 

 

 Torunlar Şirketler Grupları da gerçekten başladığı günden itibaren şehrimizde yaptıkları ticaretle gerçekten ticaretin örnek davranışlarını sergilediler. Performanslarıyla da bunu gösteriyorlar. Şehrimizde ikinci mağazalarını bu anlamda açıyorlar. Kendilerini kutluyorum. Kendilerine mağazalarının hayırlı ve uğurlu olmasını kazançlarının bereketli olmasını ve kazançlarında güzel yerlerde harcamalarını cenabı haktan nasip etmesini niyaz ediyorum” dedi.

 

 

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir ise, nadide bir kurumun açılışında birlikte olduklarını belirterek, “Ben bu yatırımı yapan işletmecilerimize hayırlı uğurlu olmasını cenabı haktan niyaz ediyorum. Bilecik büyürse Türkiye büyür. Burada açılmış her türlü her işletme istihdam demektir. İstihdam da hemşerilerimize iş aş demektir. Bundan dolayı torun ailesine burada ki çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Milletvekili Yaşat Tüzün, Torunlar ailesi yaklaşık 60 yıldır bu kentte bu bölgede Bozüyük'te Bilecik'te hizmet veren bir aile olduğunu İfade ederek, “Bölgemizin ve ilimizin al, sat ticareti olduğu kadar üreterek te yaparak ta satması gerektiğine inanıyorum. İnşallah bundan böyle beyaz eşya fabrikalarına kazandırmaktan daha çok üreterek kendi teknolojisini Torunlar olarak bir marka yaratmasını temenni ediyorum. Ben inanıyorum ki Torunlar ailesi önümüzde ki yıllarda kendi ürettiklerini kendi satabilecek kapasiteye geleceklerini inanıyorum” sözlerine ekledi.

 

 

  İşletme sahibi Metin Torun ise, katılımcılara teşekkür ederek, Torunlar firmasının tarihinden bahsederek devam etti. Şeyh Edebali'nin diyarında kuruluşun ve kurtuluşun topraklarında mağaza açmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Torun, "Mağazamızın açılış aşamasında yanımızda olan ve emeği geçen herkese, bizlere güvenerek bu sorumluluğu veren Torunlar ailesine teşekkürü bir borç bilirim. Ticari hayatım boyunca kaliteli hizmet vermenin öncelikli hedefi ticari hayatımız boyunca hemşehrilerimize kaliteli hizmet vermek öncelikli hedefimiz olmuştur. Yeni mağazamızın Bilecik'e ve şirketimize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, Allah bizleri utandırmasın diyorum” diye konuştu.

 

 

  Konuşmaların ardından okunan dua sonrası protokol üyeleri ve ilgililer kurdeleyi keserek mağazayı hizmete açtılar.

 

Son Güncelleme: 27.11.2015 14:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle