BİLECİK PAZARYERLİLER 'BOZA' GECESİNDE BİR ARAYA GELDİ

Bursa’da yaşayan Bilecik Pazaryeri Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından 'boza gecesi' düzenlendi.

19 Ocak 2015 Pazartesi 05:59
2371 Okunma
BİLECİK PAZARYERLİLER 'BOZA' GECESİNDE BİR ARAYA GELDİ

 

 

 Bursa’da yaşayan Bilecik Pazaryeri Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından 'boza gecesi' düzenlendi.

 

Bursa Pazaryeri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından boza gecesi gece Yıldırım Belediyesi Yunus Emre Spor Kompleksi’nde düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan geceye AK Parti Bursa Milletvekilleri Hakan Çavuşoğlu, Mustafa Öztürk, Pazaryeri Kaymakamı Kadir Apaydın, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, hemşehrileri olan Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan’ın babası Reşit Akdoğan, siyasi parti temsilcileri, akademisyenler, kamu müdürleri ve çok sayıda Pazaryerili vatandaşlar katıldı.


 

 

  Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın yaptığı konuşmada, "Pazaryeri ve köyleri sosyal  yardımlaşma ve dayanışma derneğinin düzenlediği gecede hep birlikte bulunmaktan mutluluk duydum. Dernek yönetimi de benim gibi düşündüğünü gösterdi ve  başarılı çalışmalarıyla daha geniş bir mekanda daha fazla katılım sağlandı. Bizler Pazaryerililer olarak sizlerle gurur duyuyoruz. Dışarıda olan hemşehrililerime birbirleriyle dayanışma içinde olduğunda her şey daha güzel olacak, daha kolay olacak" şeklinde konuştu.


 

 

  Pazaryeri  ve Köyleri  Sosyal  Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği  Başkanı Bahri Turan ise, "Bursamızda 30 bin civarında Pazaryerli insanımız yaşıyor. 'Birlikten kuvvet doğar' ata sözünü hiç unutmadan tüm hemşehrilerimizi dernek çatı altında toplanmaya ve dernek çalışmalarına davet ediyorum. İçimizden çıkan değerlerimizi, Bursamıza ve ülkemize kazandırmak hem sesimizi duyurmak hem de il ve ilçemizi tanıtmak çabası gayreti içindeyiz" şeklinde konuştu.


 

 

  Mehter Takımı’nın seslendirdiği marşlar, yöre sanatçısının şarkıları, folklor ekiplerinin gösterilerin ve pazaryerliler çiftetelli oynayarak hünerlerini sergilendiği gecede, emeği geçenlere plaketler törenle verildi.



Son Güncelleme: 19.01.2015 05:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle