BİLECİK MÜFTÜLÜĞÜNÜN ACI GÜNÜ

Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı Bilecik Müftülüğünde çeşitli kademelerde görev yapmış Kemalettin Erdil 80 yaşında hayatını kaybetti.

04 Kasım 2014 Salı 12:58
2197 Okunma
BİLECİK MÜFTÜLÜĞÜNÜN ACI GÜNÜ

 Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı Bilecik Müftülüğünde çeşitli kademelerde görev yapmış Kemalettin Erdil 80 yaşında hayatını kaybetti.  

 

 

  Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı Bilecik Müftülüğünde çeşitli kademelerde görev yapmış, son olarak Merkez Eğitim Müdürlüğü görevinden emekli olan Kemalettin Erdil’in vefatı sevenlerini yasa boğdu. Kemalettin Erdil’in vefatı nedeniyle Bilecik merkez Küre Köyünde bir cenaze töreni düzenlendi. Dursun Fakih Camiinden kalınan cenaze törenine, Bilecik İl Müftüsü Necati Akkuş, Eskişehir İl Müftüsü Niyazi Ersoy, İnönü İlçe Müftüsü Yusuf Eviş. Söğüt İlçe Müftüsü M. Ali Bal, Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Daire Başkanlığından emekli Orhan Balcı, din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

  Kemalettin Erdil cenazesi öğle namazı öncesi vaaz veren Bilecik İl Müftüsü Necati Akkuş’un kıldırdığı cenaze namazını ardından Eskişehir İl Müftüsü Niyazi Ersoy’un yaptığı dua sonra cenaze toprağa verildi.

  Ayrıca Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’in başsağlığı mesajı yayımladı. Bu mesaj Bilecik İl Müftüsü Necati Akkuş tarafından merhum Kemalettin Erdil’in eşi ve oğluna iletildi.

 

Son Güncelleme: 04.11.2014 12:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle