BİLECİK İL GENELİNDE OTO HIRSIZLIKLARI ARTTI

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde park halindeki aracı çaldıkları öne sürülen 2 kişi, polis tarafından yakalandı.

17 Ekim 2015 Cumartesi 05:16
1532 Okunma
BİLECİK İL GENELİNDE OTO HIRSIZLIKLARI ARTTI

  Bilecik’in Osmaneli ilçesinde park halindeki aracı çaldıkları öne sürülen 2 kişi, polis tarafından yakalandı.  

 

 

  Edinilen bilgiye göre, Osmaneli Camicedit mahallesi üzerinde park halinde bulunan H.Ç.’ye ait 11 EK 353  plakalı otomobil, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından çalındı. Otomobil sahibi, aracını yerinde göremeyince durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen Osmaneli Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları inceleler sonuncunda çalınan aracı kısa bir sürede buldular. Otomobili çaldıkları iddia edilen M.O. ve E.E., ifadeleri alınmak üzere Osmaneli Emniyet Müdürlüğüne getirdi. Buradaki sorgularının ardından iki şüpheli adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenilirken, çalınan otomobil sahibine teslim edildi. 

 

  ARAÇ SAHİBİNDEN TEŞEKKÜR

 

  Öte yandan, otomobilinin çok kısa bir sürede bulunmasından dolayı sevinçli olan H.Ç., başta Osmaneli Emniyet Müdürü Mustafa Tezcan Alaç’a ve emeği geçen tüm Emniyet Müdürlüğü personeline teşekkür etti.

Son Güncelleme: 17.10.2015 05:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle