BİLECİK EN BÜYÜK OKULU BAKIN NEREYE YAPILIYOR

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde yeni yapılacak olan 10 milyon TL değerindeki Sağlık Meslek Lisesi’nin yeri için keşifler yapılırken, haftaya okul inşaat çalışmalarına başlanacağı öğrenildi.

17 Ekim 2015 Cumartesi 05:19
4469 Okunma
BİLECİK EN BÜYÜK OKULU BAKIN NEREYE YAPILIYOR

 Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde yeni yapılacak olan 10 milyon TL değerindeki Sağlık Meslek Lisesi’nin yeri için keşifler yapılırken, haftaya okul inşaat çalışmalarına başlanacağı öğrenildi.

 

 

  Pazaryeri’nde 2013 yılında Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın’ın girişimleri Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın katkıları ile yeniden açılan Pazaryeri Sağlık Meslek Lisesi’nin yeni yapılacak binası için keşif işlemleri tamamlandı. Yapılacak olan okul hakkında bilgi veren yılında Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Bilecik il genelde yapılacak en büyük okulun ilçelerine yapılmasının büyük gurur ve onuru yaşadıklarını belirtti. Yalçın, “10 milyonluk yatırımı bizlere layık gören hemşehrimiz Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’ya şahsım ve ilçem adına çok şükranlarımı sunuyorum.

 

 

 İlçede Sağlık Meslek Lisesi imkansızlıklardan daha önce kapanmış. 2012 yılında Bakanımıza bir teklifte bulunarak lisenin tekrar açılması istedik. Sağ olsun o da uygun bularak 2013 yılında Sağlık Meslek Lisesi hizmete girdi ve şuan 180 öğrencisi var. 180 öğrenci bulunan okul öğrencilerden gelen talepleri karşılamaz duruma geldi. Bizde ilçemize yakışır bir okul yapılması Bakanımıza tekrar talepte bulunduk.

 

 

 Sağlık Meslek Lisesi yeni okul yeri 2014 yılında Devlet Yatırım Programına koyuldu. 16 derslik ve 200 kişilik pansiyon yatırımı 2014 yılı yatırım programına girdi, hemen arsa arama çalışmalarına başladık. Arsa temininden sonra belediye meclisimizin oy birliğiyle imar çalışmalarını bitirdik projeler oluşturuldu. 1 Ekim 2015 tarihinde ihale edilerek ihaleyi bu hafta inşaat çalışmalarına başlatılacak.

 

 

 Bu okul için emeği geçen herkese tekrar ilçem adına şükranlarımı sunuyorum. ‘Hep birlikte başaracağız pazaryeri kazanacak’ sloganı ile ilçemizde daha çok hizmet edeceğiz” dedi.

Son Güncelleme: 17.10.2015 05:19
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKOkulPazaryeri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle