BİLECİK ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİK BAŞKANLIĞI SEÇİMİ YAPILDI

Bilecik Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan seçiminde, mevcut Başkan Halit Gölcan, güven tazeledi.

25 Mayıs 2014 Pazar 13:16
2648 Okunma
BİLECİK ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI  BİRLİK BAŞKANLIĞI SEÇİMİ YAPILDI

 Bilecik Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan seçiminde, mevcut Başkan Halit Gölcan, güven tazeledi.  

  Bilecik Kent Ormanında gerçekleşen olağan kurul kurula, mevcut Başkan Halit Gölcan, Bilecik Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Semih Tuzak ile Muhtarlar Derneği ve İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı İlhami Çınar aday oldu. Seçim, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, Divan Kurulu Başkanlığı'na,Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen ve divan katip üyeliğine ise Erdoğan Genç, Cihan Kız, Olcay Şeker seçilmesi oy birliği ile kabul edildi.

 

 

  Toplam 101 üyeden 81'inin katılımıyla yapılan seçimlere, gündem maddelerinin okunması ve oylamaların yapılmasının ardından, 81 üyenin oy kullandığı seçimlerde, mevcut Başkan Halit Gölcan 43, Semih Tuzak 33 ve İlhami Çınar 4 oy alırken, 1 oy geçersiz sayıldı. Yeniden Başkan seçilen Halit Gölcan'ın listesinde Yönetim Kurulu Asil Üyeleri, Fevzi Şen, Mustafa Aydın Yıldız, Mehmet Pulat, Ahmet Subaşı yer aldı. Denetim Kurulunda ise, Yusuf Onur, Erkan Erdem, Ali Er yer aldı. Disiplin kurulunda ise şu isimler, Ahmet Acar, Emin Çeşmeci, Osman Çolak yer aldı.

 

 

  Bilecik Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığa Halit Gölcan tekrar seçildi. Yapılan seçimlere Bozüyük ilçesinden hiçbir üyenin katılmadığı dikkatlerden kaçmadı.

 

 


 

Son Güncelleme: 25.05.2014 13:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle