BİTİME 2 HAFTA KALA BİLECİKSPOR ŞAMPİYONLUĞUNU İLAN ETT

Bilecikspor 2’inci Amatör bitime 2 hafta kala en yakın rakibi Küplüsporu 5-0 yenerek şampiyonluğunu ilan etti.

25 Mayıs 2014 Pazar 14:06
2822 Okunma
BİTİME 2 HAFTA KALA BİLECİKSPOR ŞAMPİYONLUĞUNU İLAN ETT

 Bilecikspor 2’inci Amatör bitime 2 hafta kala en yakın  rakibi Küplüsporu 5-0 yenerek şampiyonluğunu ilan etti.

 Bilecik Edebali Stad’ında yoğun bir taraftar topluluğunun önünde oynan maçı Bilecikspor rahat bir şekilde kazandı. Maça iyi başlayan Bilecikspor maçın 15’inci dakikasında Doğukan Arslan’ın golü ile 1-0 öne geçti. Bu golden sonra ataklarını devam ettiren Bilecikspor 20’inci dakikada Ertuğrul Güllük’ün golüyle skoru 2-0 yaptı.

 İlk yarıya 2-0 önde giren Bilecikspor ikinci yarıda üstün oyununu devam ettirdi. Bu üstün oyun sonucunda Caner Aydın, maçın 70’inci dakikasında sağ kanattan getirdiği topu ağlarla buluşturup skoru 3-0 yaptı. İlerleyen dakikalarda ataklarına devam eden Bilecikspor, maçın 80’inci dakikasında ceza sahasının içinde  Küplüspor oyuncu Ömer Faruk Bilgili Bilecikspor Ekrem Dalı düşürmesi sonucu Bilecikspor penaltı kazandı. Penaltıyı yaptıran Küplüspor’un 11 numaralı oyuncusu Ömer Faruk Bilgili ikinci sarıdan, kırmızı kart ile oyundan atıldı. 

 Penaltıda topun başına geçen Fatih Bakır topu ağlara göndererek durumu 4-0’a getirdi. Bu dakikadan sonra iyice rahatlayan Bilecikspor maçın 87’inci dakikasında Fatih Bakır kendisinin 2’inci takımının 5’inci golünü atarak skoru belirledi. Bu skor ile Bilecikspor şampiyon olurken, seneye 1’inci Amatörde oynaya hak kazandı. 

 Maçı izleyenler arasında Beşiktaş’ın 100’üncü yıl kadrosunda yer alan Adem Dursun ve Niyazi Güney, Bilecikspor Başkanı Batuhan Çolak, Futbol İl Temsilcisi Engin Toku ve çok sayıda taraftar vardı. Bilecikspor antrenörü Engin Özmen, maç gecesi saat, 01:50'de futbolcularına yazdığı notu maçın son dakikalarında takım kaptanına vererek bütün futbolcuların okuması sonucu duygu dolu anlar yaşandı.

 


 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 25.05.2014 14:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle