BİLECİK BELEDİYESPOR, İZMİR DEPLASMANINDA SON PERİYOTTA GALİP GELDİ

Bilecik Belediyespor, Play-Off 1. Tur karşılaşmasında İzmir Üniversitesi karşısında son periyotta işi bitirerek, turun kapısını araladı.

24 Nisan 2016 Pazar 07:24
1409 Okunma
BİLECİK BELEDİYESPOR, İZMİR DEPLASMANINDA SON PERİYOTTA GALİP GELDİ

Bilecik Belediyespor, Play-Off 1. Tur karşılaşmasında İzmir Üniversitesi karşısında son periyotta işi bitirerek, turun kapısını araladı.  

 

 

  Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi (EBBL) Play-Off 1. Tur müsabakası ilk maçında İzmir Serdar Yereli Kapalı Spor Salonu’nda oynanan maçta, Bilecik Belediyespor rakibini 77-74 skorla yenerek seriye 1-0 önde başladı. Maça Saday, İbrahim, Metin, Aykut ve Emre Alkaç beşi ile başlayan Bilecik Belediyespor, ilk periyotta rakibinin bulduğu sayılara karşılık veremeye çalıştı.

 

 

  İlk periyot, 20-17’lik skorla ev sahibi takımın üstünlüğü ile geçildi. İkinci periyot, başa baş bir mücadele ile geçerken İzmir temsilcisi İzmir Üniversitesi, 40-37’lik üstünlük ile soyunma odasına gitti. Üçüncü periyotta oyunun hakimiyeti eline geçiren ev sahibi ekibi, farkı bir anda 9 sayıya kadar çıkardı. Son periyota da 59-50’lik skorla önde giren İzmir Üniversitesi, son periyotta üstünlüğünü koruyamadı. Son periyotta Emre Alkaç ve Aykut’ûn güzel oyunu ile 27 sayı üreten Bilecik Belediyespor, maçı 77-74 kazarak seriye 1-0 önde başladı.

 

 

  “SON SANİYEDE MAÇI KAZANDIK”

 

  Maçın değerlendirmesini yapan Bilecik Belediyespor Baş Antrenörü Yeşer Karabulut, güzel bir müsabaka olduğunu belirterek, “Maça biraz tutuk başladık. Bu tutukluk son periyota kadar devam etti. Son periyotun son saniyeleri 74-74’lük skorla geçilirken, Aykut’un son hücumda bulduğu muhteşem üçlüğü ile maçı kazanması bildik. Seride durumu 1-0’a getirdik. 26 Nisan Salı günü Bilecik’te oynayacağımız maç için avantajlı bir duruma geldik. Bu maçı da kazanarak Play-Off 2. Tur karşılaşmasında yükselmek istiyorum. Bütün oyuncularımı iyi mücadelesinden dolayı kutluyorum” dedi.

 

Son Güncelleme: 24.04.2016 07:24
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKBasketbolGüncel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle