BELEDİYE BAŞKANINDAN EMEKÇİLERE TAM DESTEK

Vezirhan Belediye Başkanı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü dolayı ile işçilere kahvaltı düzenledi.

01 Mayıs 2014 Perşembe 13:37
1558 Okunma
BELEDİYE BAŞKANINDAN EMEKÇİLERE TAM DESTEK

Vezirhan Belediye Başkanı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü dolayı ile işçilere kahvaltı düzenledi.   Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü dolayı ile belediye çalışanları ve Metal-İş Sendikasına bağlı işçi emekçilerine Vezirhan’da çay bahçesinde sabah kahvaltı verdi.

 Kahvaltı sonrası Vezirhan Belediyesi’nin yanında bulunan Atatürk büstünün önünde kısa bir basın açıklaması yapan Metal-İş Sendikası üyeleri, bu yıl Bilecik’te düzenlenmeyen 1 Mayıs etkinliğinden dolayı, Eskişehir’de düzenlenecek etkinliğe katılmak üzere beldeden ayrıldılar.

 Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, etkinliğe katılan emekçilerin hem 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramlarını hemde Regaip Kandillerini kutladı.

 

Son Güncelleme: 01.05.2014 13:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle