DARISI DİĞER DERNEKLERİN BAŞINA

Bilecik Erzurumlular Derneği üyeleri, Pelitözü Gölpark yolu üzerindeki bir alana 100 adet çam ağacı dikti.

01 Mayıs 2014 Perşembe 14:30
1349 Okunma
DARISI DİĞER DERNEKLERİN BAŞINA

Bilecik Erzurumlular Derneği üyeleri, Pelitözü Gölpark yolu üzerindeki bir alana 100 adet çam ağacı dikti. 

  Orman İşletme Müdürlüğü ile yapılan işbirliği ile gerçekleşen faaliyet hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Lütfi Akyüz, ekimini ve bundan sonraki dönemlerde de bakımını üstlendikleri alanın güzelleşeceğini belirtti. "Felsefemiz, benim bu dünyada dikili ağacım yok dememek" diyen Başkan Akyüz, "Bu faaliyeti yerine getirdik. Ağacı olanların ise topluma faydalı olmanın hazzını artırmak ve yeni nesil gençlerimize, biz dahil çevre  ve ağaç sevgisini aşılamak. Aldığımız nefese, soluğumuza katkı veren ortamı hazırlamak gayretimizdir" dedi.

 Etkinlikte yaklaşık 3 dönümlük alana, 100 adet çam ağacı dikildiği öğrenilirken, programa, Orman İşletme Müdürü Oktay Ayatay, Belediye Encümeni ve Başkan Yardımcısı Ebutalip Dursun, Saadet Partisi İl Başkanı İbrahim Meral, Mali Müşevir Nevin Tan, Dernek Yönetim Kurulu üyeleri ve Gençlik Kolları Başkanlığı üyeleri katıldı.

 

 

Son Güncelleme: 01.05.2014 14:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle