BEBKA KALKINMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA), Kalkınma Kurulu İl Danışma Kurulu toplantısı Bilecik'te yapıldı.

12 Aralık 2015 Cumartesi 05:40
678 Okunma
BEBKA KALKINMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI
Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA), Kalkınma Kurulu İl Danışma Kurulu toplantısı Bilecik'te yapıldı.  
 
 
  Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, BEBKA Kalkınma Kurulu Başkanı Ömer Zeydan, BEBKA Genel Sekreteri Tamer Değirmenci, İl Genel Sekreteri Halis Nalbant ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda, illerde yapılan kalkınma kurulu toplantılarının, daha etkili olarak düşünüldüğünü ve yerel hususların öne çıktığını söyledi. Alınan kararlarda Kalkınma Kurulunda görüşülen konuların, etkili olacağına inandığını ifade eden Vali Nayir, "Son çağrılarda Bilecik önemli bir yer tuttu. Projelerin geçmedeki başarısı kadar uygulamadaki başarısı da önemli" dedi.
 
 
 
   Vali Nayir'in açıklamalarının ardından kurul toplantısı, BEBKA Genel Sekreteri Değirmenci'nin BEBKA faaliyetlerine ilişkin bilgilendirme, mali destek programları ve güdümlü projeler hakkında bilgi vermesiyle sona erdi.

Son Güncelleme: 12.12.2015 05:40
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKBEBKAKalkınma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle