BAŞKAN YAĞCI SAHURU VATANDAŞLARLA YAPTI

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, vatandaşlarla sahurda bir araya geldi.

11 Haziran 2016 Cumartesi 05:57
1147 Okunma
BAŞKAN YAĞCI SAHURU VATANDAŞLARLA YAPTI

    Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, vatandaşlarla sahurda bir araya geldi.

 

 

       Bilecik Belediyesi Kültür Sitesi’nde belediye tarafından Ramazan ayı boyunca verilecek olan sahur yemeğine katılan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, “Belediyemiz Kültür sitesinde değerli vatandaşlarımızla birlikte sahurda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık.

 

 

      Sahurumuzun bereketinden olsa gerek, sahur programlarımıza vatandaşlarımızın yoğun ilgisi vardı. Rabbim sahurumuzu ve sofralarımızı bereketli kılsın, oruçlarımızı kabul buyursun. Hep birlikte daha iyiye daha güzele” dedi.

 

 

   Öte yandan Başkan Yağcı’ya eşi Fatma Yağcı eşlikda  ederken, sahura, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İsmail Cihan, Bilecik Belediyesi Sosyal Tesisler Müdürü Osman Yılmaz, Bilecik Giyim Mensucat Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Haşim Balcı da hazır bulundu.

Son Güncelleme: 11.06.2016 05:57
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKGüncelSahur
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle