BAŞKAN YAĞCI HELALLİK İSTEDİ

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, kutsal topraklara gitmeden önce belediye çalışanlarından helallik istedi.

25 Eylül 2014 Perşembe 10:38
1973 Okunma
BAŞKAN YAĞCI HELALLİK İSTEDİ

 Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, kutsal topraklara gitmeden önce belediye çalışanlarından helallik istedi.

 

 

 Hac görevini yerine getirmek için yarın kutsal topraklara hareket edecek olan Başkan Yağcı, belediye çalışanlarınla bir araya gelip helallik istedi. Belediye bahçesinde kısa bir konuşma yapan Yağcı, yolculuk arifesinde olduğunu, hayatının hep yolcuklarla geçtiğini cenabı hakkın herkese hayırlı yolcular nasip etmesini ve hayırlı sonuçlara ulaştırmasını diledi. Yağcı, "Sizlerle birlikte 10 yılı aşkın süredir çalışıyoruz. 

 

 

 Şehrimizin gelişimi noktasında insanımızın daha güzel daha müreffeh bir hayat sürmesi noktasında gece gündüz çaba gösteriyoruz. Bu çalışma ortamı içerisinde bazen gülüyoruz, bazen ağlıyoruz. Bazen kızıyoruz, bazen seviyoruz. Bu noktada insanız insani niteliklerimiz var ve eksiklerimizde vardır mutlaka bu süreç içerisinde mümkün olduğunca çalışma ortamı dışında şahsiyetine rencide edici tarzda davrandığımı düşünmüyorum. Ama insanız dedik bazı eksiklerimiz var dedik. Bu yolculuk öncesinde siz bizim ailemizden bir fertsiniz sizlerle helalleşmeden gitmemiz olmaz. Nasip olursa yarın biz hac vazifesini yapmak üzere buradan ayrılacağız. İnşallah Allah sağlık sıhhat verirse de 15 gün sonra da bayram sonrası da döneceğiz. Ve gelişte yeniden birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Göstermiş olduğunuz saygıdan sevgiden bağlılıktan çalışmadan dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gerçekten bu yolculuk öncesi benim üzerimdeki tüm haklarımı sizlere helal ediyorum. Sizlerin de haklarınızı helal etmenizi istiyorum. 

 

 

 İnşallah yine böyle birlik beraberlik içerisinde kardeşçe bu cennet vatanı üzerinde her zaman söylediğimiz Şeyh Edebali hazretlerini Ertuğrul Gazi hazretlerini ayaklarının izi olan bu cennet vatanı da çalışmak hizmet etmek çok büyük sevabı olduğuna inanarak bu görevleri yapıyoruz. Tabi buda bizler için imkanı olanlar için bir farz bu sene bizlere nasipmiş inşallah buradan böyle sağlıklı sıhhat içerisinde buradan böyle ayrılarak dönmeyi arzu ediyoruz. Ben size şuandan itibaren Kurban Bayramınızı da kutluyorum. Ailelerinizle birlikte sağlık sıhhat içerisinde neşe içerisinde Kurban Bayramınızı geçirmenizi temenni ediyorum" dedi.

 

  Daha sonra Yağcı, tüm çalışanlarla tek tek tokalaşarak helallik istedi.

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 25.09.2014 10:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle