BAŞKAN YAĞCI ERZURUM CAĞ KEBAP SALONUNU HİZMETE AÇTI

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, kentte faaliyete geçen yeni bir iş yerini hizmete açtı.

15 Aralık 2016 Perşembe 08:55
1493 Okunma
BAŞKAN YAĞCI  ERZURUM CAĞ KEBAP SALONUNU HİZMETE AÇTI

  Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, kentte faaliyete geçen yeni bir iş yerini hizmete açtı.  

 

 

       Başkan Yağcı, Erzurum Cağ Kebap lokantasının açılış kurdelasını keserek iş yeri sahipleri Engin Şencan ve Ferdi Bilanik’a hayırlı olması temennilerinde bulundu. İş yeri açılışının gerçekleştirilmesinin ardından Başkan Yağcı, öğlen yemeğini burada işletme sahipleri ile birlikte yedi.

 

 

    Lokantanın açılışının ardından Başkan Yağcı, “Gelişen ve büyüyen Bilecik'imizde Erzurum Cağ kebap lokantasının açılışını gerçekleştirdik. İşletme sahibi Engin Şencan kardeşimize hayırlı ve bol kazançlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 


 

  Esnaf ve halk ziyareti

 

  Başkan Yağcı gerçekleştirdiği açılışın ardından bir sürücü kursunu ziyaret ederek, buranın sahibi esnaf Murat Hızlı ile görüştü. Esnaflarla bir süre görüşen Başkan Yağcı, Bilecik’te bulunan Çiçek Kıraathanesinde de vatandaşlarla bir araya geldi.

 

 

   Burada vatandaşlarla Bilecik ile ilgili konular hakkında istişareler gerçekleştiren Yağcı, vatandaşlara destekleri ve güvenleri için teşekkür etti.

Son Güncelleme: 15.12.2016 08:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle