BAŞKAN ŞAHİN'DEN HABERİMİZE AÇIKLAMA

Bilecik’in Osmaneli ilçesi Belediye Başkanı Münür Şahin, Söğüt’te bulunan Dursun Fakıh Türbesi hakkında yapılan haberlere ilişkin açıklamada bulundu.

27 Eylül 2014 Cumartesi 04:26
1130 Okunma
BAŞKAN ŞAHİN'DEN HABERİMİZE AÇIKLAMA

Bilecik’in Osmaneli ilçesi Belediye Başkanı Münür Şahin, Söğüt’te bulunan Dursun Fakıh Türbesi hakkında yaptığımız habere ilişkin açıklamada bulundu.  

  Başkan Şahin açıklamasında, kendisinin tarihi yerleri ve turizm öncelikli yerleri çok önemsediğini ifade etti. Bu tür yerleri zaman zaman ziyaret ettiklerinden bahseden Şahin, "Yine Ankara’dan geliyorduk, Metris Tepe’ye uğradık. Orada şehitlerimizi ziyaret ettik, sonra Söğüt’e uğradık, Ertuğrul Gazi’ye uğradık. En son Dursun Fakih Hazretlerine uğradık. Tabii ki burada kimse alınmasın, gittiğimizde orada bazı eksiklikler gördük. Onları da sessizce gidermenin yollarını aradık” dedi.

Son Güncelleme: 27.09.2014 04:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle