BAŞKAN BAKICI ARİF NİHAT ASYA ORTAOKULU’NU ZİYARET ETTİ

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Arif Nihat Asya Ortaokulu’nu ziyaret ederek okulda görev yapan öğretmenlerle görüştü.

20 Şubat 2016 Cumartesi 05:59
1076 Okunma
BAŞKAN BAKICI ARİF NİHAT ASYA ORTAOKULU’NU ZİYARET ETTİ

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Arif Nihat Asya Ortaokulu’nu ziyaret ederek okulda görev yapan öğretmenlerle görüştü.

 

 

  Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Yenidoğan Mahallesi’nde eğitim veren ve 2. yarıyılda faaliyete geçen Arif Nihat Asya Ortaokulu’nu ziyaret etti. Başkan Bakıcı, okul binasını gezerek okulda görev yapan öğretmenlerle bir araya geldi. Öğretmenler odasında  öğretmenlerle bir süre sohbet eden Belediye Başkanı okulda yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Burada öğretmenlerin talep ve ihtiyaçlarını da dinleyen Başkan Bakıcı “Hükümetimizin ve Milli Eğitim Bakanımız Prof. Dr. Nabi Avcı’nın destekleriyle ilçemize kazandırılan Arif Nihat Asya Ortaokulu’nda öğretmenlerimiz yeni ve modern binalarda eğitim vermenin rahatlığını yaşıyor. Bizim için en önemli husus çocuklarımızın en iyi eğitimi alabilmesi. Bunun için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız” dedi.

 

 

 

  Başkan Bakıcı, okul ziyaretinin ardından TOKİ yolu ile Arif Nihat Asya Ortaokulu yolu üzerindeki çalışmaları yerinde inceleyerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Son Güncelleme: 20.02.2016 05:59
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKZiyaretORTAOKUL
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle